"Infosulg on suur ja keelebarjäär on meeletu," kirjeldas Ader oma kogemust Tai haiglas. "See oli kõik tundmatus, me ei teadnud mitte midagi. Kogu see protsess oli meeletus kiiruses." Ader rääkis, et annetuskampaania sai algatatud tema venna poolt, kes oli kuulnud, et Tai haiglas tuleb iga sammu eest maksta ning lõpparve võib minna väga kalliks. Ka ei teadnud Ader, kas aasta otsa Austraalias elanud pojal on kindlustus (hiljem selgus, et ikkagi oli - 30 000 euro ulatuses) ning nii sai kampaania kindlustuse puudumise hirmus ennatlikult käivitatud.

Kokku kogunes Aderi arvele tema sõnul annetusi umbes 20 000 euro ringis. "See oli nagu kasiinos, et tõmbad kangi ja näed, et muudkui tiliseb," meenutas ta hetke, kui toetused laekuma hakkasid.

Kui selgus, et kindlustus siiski katab kulud 30 000 euro ulatuses, asus info kulutulena meedias levima ning vähene vastukaja Aderi poolt asus tekitama kõlakaid võimalikust pettusest. Õli valas tulle info, et haiglaarve olevat olnud kõigest 3000 euro ulatuses.

"Kui olete Tais, siis see pole Eesti riik, kus on igal pool internetiühendus. Olime haiglas, kus polnud ühendust ja tollel hetkel ei saanud me niimoodi infot jagada nagu Eesti meedia nõudis. Oleksime pidanud PR-inimese endale kaasa ostma, et sellega tegeleda," põhjendab Ader, miks nendepoolne kommunikatsioon hõredaks jäi.

Ka sõnas Ader, et haiglaarve oli esialgu siiski poole suurem.

Nagu ka Facebookis paljude pahaste annetajate soovile vastu tulles Ader ka üsna kiiresti lubas, on ta valmis kõikidele soovijatele nende annetused tagasi maksma.

"Ma olen kiirelt väikese arvutuse teinud, 300 inimesele oleme tagasi maksnud. Ligi 300 on aga kirjutanud, et soovivad, et nende raha läheks Jarmo taastumiseks," ütles Ader.

"Jah, siin on mõtlemisainet natuke päris palju... Kindlasti, võibolla ma liiga kiiresti tegin mõned otsused. Tunnistan oma vigu, oleksin pidanud ootama, aga mu maailm varises kokku. See võis siiski olla õige otsus tollel hetkel, ma ei tea seda praegu," ütles ta.

Grete Lõbu otsese küsimuse peale, et mida ta kostaks neile, kes ütlevad, et Argo Ader valetab, vastas mees: "Argo Ader ei valeta! Ja see on absoluutne absurd, et ma peaksin rikastuma oma lapse arvelt, et mõtlesin välja selle ja läbi eetri...," jättis ta, nutumaik kurgus, oma lause lõpetamata.