"Ma soovin šampanjas ujuda!"

Saagim ütleb Publikule, et ettepanek Playboys poseerida tehti talle juba kaks aastat tagasi, kuid otsus sündis alles nüüd. "Ma olin tulnud puhkuselt ja olin mõnusalt pruun. Tairi (ajakirja Playboy stilist Tairi Morozov - toim.) oli tõeliselt nahhaalne ja käis mulle aastaid peale, et ma Playboysse läheksin. Ma ütlesin talle, et olen nõus sel juhul poseerima, kui ta mind šampanjasse ujuma paneb."

Õige pea saadeti Saagimile kast šampanjat ja Playboy stilist Tairi Morozov ajas välja ka uskumatu diili: "Ma olen isegi veidi mures, aga ta leppis ühe firmaga kokku, et mind varustatakse terve järgmine aasta šampanjaga," jutustab Saagim.

Anu ütleb, et pärast jah-sõna ütlemist mõtles ta veel sada korda ümber, kuid jäi lõpuks ikkagi nõusse. "Pildiseeria tehti ühe päevaga. Kogu protsess, kui vaatasin artikli üle ja valisime pilte, kestis kokku paar nädalat."

Hustler maksis 100 000 krooni

Saagim meenutab, et kui ta mõned aastad tagasi aitas Eestis käivitada ajakirja Hustler, arvas ta esialgu, et tegemist on Playboy-sarnase ajakirjaga.

"Kui selle avasin, avastasin, et tegemist on tõelise pornoga. Ütlesin neile seejärel, et olen nõus kaanel poseerima juhul, kui mulle makstakse 100 000 krooni. Ja nad olid nõus!" meenutab Saagim. Ta ütleb, et need ajad enam ei kordu.


Tore jõulukink eestlastele

Anu jutustab, et kavatseb oma kaanepildiga Playboy saata laiali kõikidele oma sõpradele üle kogu maailma. "Mõtle, kui lahe - ma panen punase paela ajakirjale ümber ja saadan selle jõulukingiks," õhkab Saagim.

Ta ütleb, et tema alasti fotod on ka kingitus eesti rahvale: "Las nad karjuvad, närivad ja kisuvad mind kommentaariumis tükkideks. Las analüüsivad. Igal nuuskmõmmikul on nende fotode kohta kindlasti oma arvamus!" naerab Saagim laginal.