Bravuuritar tõdes üllatuslikult, et tegelikult näeb ta kõige parem välja lihtsa valge maika ja teksapükstega. "Valge T-särk on minu puhul hästi oluline element, et kui ma tõesti ei tea, mida teha või selga panna, siis valge T-särk või maika päästab mind alati. Lõppkokkuvõttes näen ma kõige parem välja kõige lihtsamates riietes," tunnistas Saagim ETV saates "Kapist välja", vahendab Menu.

Riietega šokeerimise on Saagim tagaplaanile jätnud. "Pigem ma saan rohkema rahulduse, kui ma tunnen, et ma lähen, olen ilus, sisenen ruumi ja kõikide pilgud pöörduvad, fotograafid jooksevad, tuld lendab nende kandadest. Et ma olen äratanud oma tähelepanu, aga mitte sellega, et ma olen ülevoolavalt maitsetu või šokeeriv, aga ma ise loodan, et ikka iluga," rääkis Saagim.

Erilised lemmikud Eesti moetegijatest on Saagimi jaoks Iris Janvier ja Aldo Järvsoo, kelle kollektsioonidest on tal enim riideid. "Ma arvan, et ma ostsin terve kollektsiooni ära. Kõik, mis mulle sobis, selga mahtus, kõik ma ostsin ära. Kui Aldo on kunagi vana austusväärne kunstnik ja tema asjad on väga kallid, võin ma korraldada personaalnäituse, sest Aldo asjadest on mul enim rõivaid," sõnas ta.