Veitola paljastas hiljuti aset leidnud meediatutvustusel Soome pressile, et kokkupuude Saagimiga kujunes talle ääretult ebameeldivaks. "Arvasin, et minust ja Anust saavad head sõbrad, aga see polnud kaugeltki nii. Ma ei meeldinud talle absoluutselt!" tunnistas naine ja lisas, et ta ei tea, kas Saagimile üldse teised naisterahvad meeldivad.

"Ta ei varjanud oma vastumeelsust vähimalgi määral ja arvustas mind igal sammul, eriti teravad kriitikanooled lendasid mu välimuse aadressil ja ta lajatas kõik otse näkku!" kirjeldas Veitola. "See ei ole maailma kõige ägedam tunne, kui keegi ütleb, et oled inetu ja vastik," nentis ta.

Saagim olevatki Mariale andnud nõu peaasjalikult stiili ja moe suhtes ning viis ta isegi Soome seltskonnadaami Susanna Penttila butiiki, kus naisele korraldati kummaline stiilimuutus. "Ma ei suutnud otsustada, kas tegu oli lihtsalt sigatsemise või tõelise püüdlusega mu stiili muuta. Igatahes oli mul tunne, et mind kiusatakse," meenutab šokeeritud ajakirjanik.

Telesaadet väntava ajakirjanikuna suhtus Veitola enda sõnul Saagimi kommentaaridesse neutraalselt ja püüdis jääda professionaalseks. "Ma ei tahtnud seal olles teemat tõstatada, kuna viibisin siiski tema kodus. Muidugi ma küsisin Anult õelutsemise põhjust, kuid tagasihoidlikult ja mingit vastust saamata. Ma oleksin kindlasti käitunud teistmoodi, kui oleksime olnud näiteks kusagil restoranis," arvas Veitola.