Jaak Joala ise on juba aastaid avalikkuse eest peidus ning Käsmuski esitavad tema kuulsaks lauldud lugusid Eesti tuntud lauljad.

Juubelikontserti korraldav Antti Kammiste ütles "Ringvaatele" antud intervjuus, et Jaak on elu ja tervise juures ning kulutab suurema osa oma ajast raamatute lugemisele. 

Kammiste teadis rääkida, et Joala elab Tallinna lähedal maal. "Tegelikult ongi hea, et keegi ei tea, kus ta elab. Tal on endiselt veel väga palju fänne, kes teda tõenäoliselt aeg-ajalt tervitamas käiksid. Ja kindlasti oleks ka neid, kes seda infot lihtsalt kuritarvitaksid."

Saatejuht Marko Reikopi uurimise peale, miks Jaak avalikkusest nii eemaldunud on, Kammiste pakkuda ei osanud. "Eks erakuks hakkamine on ju iga inimese vaba tahe. Võib-olla oli see tingitud tervislikest põhjustest, võib-olla lihtsalt tüdimus igapäevastest asjadest suures linnas. Loodetavasti on ta oma elu piisavalt kindlustanud, et saab nüüd sellist vaba elu elada," rääkis ta.

Kammiste lisas, et Jaak on kinnine inimene ja oma hinge kedagi naljalt ei lase. "Oma plaanidest või tunnetest ta ei räägi."