Red Bull Can You Make It? on kordumatu teekond, millel osaleb 200 üliõpilasmeeskonda 60 riigist üle kogu maailma, kes reisivad mööda Euroopat, kasutades Red Bulli oma ainsa maksevahendina. Teekonnal on tiim varustatud vaid blogimiseks mõeldud mobiiltelefoniga ning mänguvaluutaks on 24 purki energiajooki, mille vastu erinevaid vajalikke asju vahetada. Tee jooksul läbivad nad mitmeid kindlaksmääratud rännupunkte ja lahendavad mitmeid ülesandeid, et koguda võistlusel hea koha saavutamiseks punkte ning vedelat valuutat juurde. Võistluse ajal ei tohi nad kasutada oma isiklikke telefone ega maksevahendeid.

1/3 punktidest saadakse ka läbi sotsiaalmeedia ja selleks, et nad võidaksid, saavad kaasmaalased palju ära teha. Red Bulli lehelt saab jagada nende videosid ja pilte Facebooki ja Twitterisse ning jälgida nende seiklust. Kõik, kellel on Facebookis või Twitteris konto — ja teid on palju — jagage võistlusnädalal tüdrukute postitusi ja aidake nad võidule lähemale! Hetkel on tiimil sotsiaalmeedia punkte 3101.

Eesti tüdrukud alustasid teisipäeval Rootsist oma nädalapikkust seiklust. Tänaseks on läbi reisitud 2664 kilomeetrit ja 3 riiki (Rootsi, Taani ja Saksamaa) ning suures edetabelis viibitakse 48. kohal. Võistlus juhib Itaalia tiim SPACE J.A.M., järgnevad Portugalist pärit #FREERIDERS ja rootslased meeskonnast G I T. Tereved edetabelit saad näha SIIT!

Tüdrukute seiklusele saad kaasa elada SIIN!

2016. aasta kevadel panid Red Bulli rändamisvõistluse ülekaalukalt kinni Eesti meeskond nimega Feel Alive, kuhu kuulusid TTÜ tudengid Georg Tulver, Kaspar Rätsep ja Siim Silver Salumaa.