Pilte pakuti meelelahutuslehele RadarOnline.com ning need on väidetavalt tehtud mõned tunnid pärast seda, kui tehti kurikuulsad pildid segaduses, pahupidi silmadega ning pulbrise ninaga Winehouse'ist mööda Londoni tänavat tuikumas, vahendab The Daily Mail.

Fotodel, mis saadeti väljaande meiliaadressile inimese poolt, kes lauljatariga omal ajal koos pidutses, on Winehouse'i kujutatud mitmes alasti poosis. Sealhulgas poseerib umbjoobes lauljatar fotodel voodi kohal kummardadades ning õrnutseb oma abikaasa Blake Fielder-Civiliga.

"Kohtusin Amy ja Blake'iga aastaid tagasi ja veetsime mitmed korrad koos pidutsedes. Tegin koos nendega narkootikume ja pidasin maha veidraid vestlusi Kate Mossist, ufodest ja pärakutest. Viimane arutelu viis ka mõningate piltideni," seisis kaasnenud kirjas. "Amy oli teinud kokaiini ja kanepit," kinnitas allikas, kelle sõnul pole keegi ühestki väljaandest neid pilte kunagi näinud.

RadarOnline teatas, et hoiab varalahkunud lauljanna mälestust ega avalda pilte.

Grammy-võitjast Amy Winehouse suri pärast pikka pahuksisolekut alkoholi ja narkootikumidega aastal 2011, olles 27-aastane.