27. oktoobril välja tulev ajakiri Globe lubab avaldatud kaanepildil pealkirjaga: "Parim sõber paljastab kõik: Camilla jäi narkoskandaaliga vahele" ja lubab avaldada, mis sorti narkootikumi/narkootikumidega prints Charles'i abikaasa ja skandaal seotud oli/on, vahendab International Business Times.

Tuntud narkootikumidevastasena on Charles keelanud igasuguse kuningapere seotuse meelemürkidega ning kui Camilla poeg Tom 1999 skandaali keskmesse keelatud ainete omamisega sattus, keelas Charles tal oma poegade Williami ja Harry läheduses viibida, kuni ta end kokku võtab.

Kuningakoda ega Camilla Parker-Bowlesi esindaja pole kuuldustele reageerinud, ent arvata võib, et neil on käed-jalad tööd ka palees täis, püüdes saladuses hoida ja eitada kuninganna Elizabethi väidetavaid vaimse tervise probleeme - nimelt on kuulduste kohaselt Elizabeth II-l Alzheimer ning aina enam on 88-aastane Suurbritannia valitseja unustamas asju ning uitamas sihitult paleeaias. Ja nagu sellest oleks vähe, teeb väidetavalt Camilla omalt poolt kõik, et veenda nõrkushetkedel kuningannat trooni Charles'ile pärandama, nii et temast saaks uus kuninganna.