"Tõusen hommikul kell pool kaheksa, söödan hobused, siis sõidan Mustamäele kontorisse, vaatan selle päeva tegemised üle, helistan oma erinevatele ettevõtetele (neid on tal enda sõnul mõniteist – I. V.), küsin, kuidas neil läheb ja vastavalt vajadusele proovin lahendada valukohti. Pärastlõunal tegelen uute ideedega. Päris kindlasti hakkan nüüd intensiivsemalt tegelema projektiga Meie Mees, annan sellele täiesti uue näo ja hingamise," loetles Riisalu.

Elatud elu on olnud nii kirev, et mees mõtleb suisa monotüki loomisele.

"Ei ole välistatud, et teen oma elatud elust ühe stand-up-etenduse, sest esineda mulle meeldib. Kindlasti ei ole välistatud, et helistan läbi kõik sõpradele kuuluvad produktsioonifirmad ja küsin, kas ühte parajalt paksu parimais aastais pereisa ei võiks kasutada ära teletööl, mis mulle väga meeldib. Eestis on täna puudu üks oluline telesaade, kus tegelikult ka räägitaks riigi tagasivõtmisest.

Riigikogust eemale jäämine pakub talle ka üksjagu kergendust: "Nii intensiivset tempot, nagu mul kaheksa aastat oli, ei soovita vaenlasele ka. Kõik need asjad, mida täna teen, tuli ka riigikogus töötades ära teha. Kui teised läksid viie ajal koju, siis mina tormasin firma kontorisse. Minu puhul on harjutud meedia loodud kuvandiga, et tegemist on pooletoobise moosekandiga, kes ei olegi elus midagi muud teinud."