"Vahest on ta meil ennegi hoovis hänginud, aga ei ole kunagi õuest välja läinud," on Järvsoo lohutamatu. "Käin igal õhtul kassi otsimas, aga ei midagi."

Pea üleni süsimusta ja pikakarvalise Nero eriliseks tunnuseks on erekollased rohekaspruunide täppidega silmad. "Võib arvata, et ta on ka paanikas, kuna pole kodust enne eemal olnud," muretseb Järvsoo ja palub leidjatel kindlasti helistada telefonil 5035724.

"Teine kass, punane Karamell on oma venna kaotusest totaalselt hulluks läinud - käib öösiti välisukse ees kräunumas ja muu ajal lihtsalt nurrub vahetpidamata."

Kaastundlikud sõbrad on Aldo Järvsoo lehele postitanud mitmeid väärt nippe kassi leidmiseks. Tais elav Mai Loog soovitab kindlasti vaadata läbi ka kodu kapid, Indias elav Lii Unt jagab aga ameeriklaste soovitust panna õue kadunud kassi liivakast, sest seda lõhna tundvat kassid väga kaugelt. "Samuti võib õue panna tema lõhnaga teki või ka mõne enda lõhnaga riietuseseme.

Veel soovitatakse käia ümbruskonnas ringi kadunud kassi lemmikkrõbinate karpi raputades, juhuks kui kass on kuskile peitu pugenud. See heli pidavat kassi hirmu ületama ja ta ilmub välja," soovitab Unt.