1. Mõjukas äi: Toomas Hendrik Ilves

Meie rock'n'roll presidenti tahaks rock'n'roll äiaks kutsuda küll ja vabalt võib seda teha, tuues hulgaliselt mõjukust, mille tuules end iga pereliige ilmselt turvaliselt tunda saab. Lisaks maast ja ilmast kõnelemisele käiks suurima hea meelega Ilvesega pereväljasõidul Schillingul või Positivusel bände vaatamas ja õlut trimpas.

2. Klassikaline äi: Ivo Linna

Armastatud rahvamuusikut Ivo Linnat ihaldaks äiapapaks küll. Lisaks laulmisele on muhumees Ivo on tuntud ka kõva kahvamehena ja visuaalselt kahtlemata selle loetelu kõige klassikalisem äia- ning vanaisa näide.

3. Cool äi: Üllar Saaremäe

Rakvere teatri kunstiline juht ning seraalinäitleja ja punkbänd Streptococcus Pyogenes ninamees oleks kahtlemata üks äge äi. Muheda huumorisoonega Üllar püsib jätkuvalt nooruslikuna eestvedades Rakveres toimuvat punklaulupidu ja on teravam ja coolim kui mõni nuga kokasaate köögisahtlis.

4. Naljakas äi: Lembitu Kuuse

Kujutage ette, kuidas legendaarne spordiajakirjanik teie pulmi või lapse sündi kommenteeriks, puhkusevideole peale loeks ja võileiva kukkumisegi humoorikaks muudaks.

5. Rikas äi: Hans H. Luik

Meediaärimees Hans H. Luik oleks küll vägev meheisa. Mistahes tähtpäeval sooviks temaga küll restoranis käia, temalt saadud kinke avada, sest võiks ju arvata, et koonerdama ei hakka ta ka poja pereliikmete pealt.