Angelina Jolie oli see, kes šokeeris Brad Pitti ja viis kohtusse lahutuspaberid, kuid näitlejanna võib olla ka see, kes pikaks veninud tülile lõpu teeb. Kuigi kohtus käib veel paari lahutuse klaarimine, sõnas Angelina Joliele lähedane allikas väljaandele The Inquistr, et naine on nõus oma endise kaasa tagasi võtma juhul, kui too astub ühe julge sammu.

Brad Pitt ja Angelina Jolie on tõepoolest lahus ja suundumas ametliku lahutuse poole, kuid meediaga kõnelenud allikas nentis, et paar ja nende kuus last on viimase aasta jooksul üle elanud nii mõndagi. Kahe megastaari vahel olevat siiski sügavaid tundeid ja hetkel saaks Brad Pitt tahtmise korral Angelina embusesse naasta.

Väidetavalt igatseb Angelina oma abikaasat väga ning kui Brad roomaks ta juurde tagasi ja anuks teist võimalust, siis jätaks naine lahutusprotsessi koheselt katki. Angelina kahetsevat, kui inetult nende abielu lõppes. Ta olevat samuti meeldivalt üllatunud, kuidas Brad on äkitselt muutnud oma elustiili ja seetõttu oleks ta avatud ka võimalusele päästa nende abielu.

Kas aga Brad suudab Angelinale andestada? 2014. aastal abiellunud paar pööras inetult tülli ning FBI algatas Brad Pitti suhtes uurimise, sest Angelina sõnul olevat mees nende 15-aastase poja Maddoxiga vägivallatsenud. Mingeid tõendeid lapse kallal vägivallatsemisest siiski ei leitud ja uurimine lõpetati, kuid Brad Pitt olevat süüdistustest siiani haavunud. "Brad on siiani solvunud, et Angelina portreteeris teda kui vägivaldset isa. Ta tunneb, et teda pussitati otse südamesse," sõnas näitlejale lähedane isik.