Olenemata osavast tele-näitemängust tunnistas Liisa, et Žigaga võtete jooksul ülemäära lähedasteks ei saadud: "Midagi intiimset meie vahel ei ole ega tule ja hoolimata kõigest on ta väga tore inimene," selgitas tüdruk.

Samuti sai tõstatatud rahvast põletanud teema: "Paljusid huvitas küsimus, et kas ta on homoseksuaalne. Ma tegelikult ei tea, sest ma pole vaadanud pealt kuidas ta meest paneb. Minu meelest on ta hetero, kuid võimalik, et hoopiski bi, sest biseksuaalseid on ikka päris palju meie seas. Mulle ka meeldib mõnikord naistega suudelda, ega ma seepärast siis kohe lesbi ei ole," naljatab Liisa.

Ka maailmaränduri tegemistest andis neiu korraliku ülevaate. "Praegu on Žiga igatahes Austrias, teeb tööd ja eks ta kindlasti jätkab oma rännakutega. Ei usu, et tal reisimisest veel kopp ees on. Ma kadestan temas seda, et ta suudab olla nii ükskõikne asjade suhtes ja teda absoluutselt ei huvita, mida keegi arvab või ei arva. Igatahes ma tegelikult ei tea millal ta taas Eestisse tuleb või kas üldse tuleb, eks te siis kuulete temalt endalt kuidagi sotsiaalmeedia kaudu, kui ta peakski tulema. Vaevalt et ta seda siis enam saladuskatte all hoiab."

Liisa blogile saad pilgu peale visata siin