"Liis on sisuliselt minu jaoks seda tüüpi naine, kellega ma eelistaksin pigem olla sõber ja sealt edasi ma eelistaks mitte minna, me töötame sõpradena paremini välja," põhjendas Juhan, miks ainsa saatest kokku jäänud paari suhe ikkagi karile jooksis.

Juhan lisas, et Liis võis aeg-ajalt lihtsalt määramata ajaks ära kaduda ja taasilmuda hoopis mõnes teises riigis ning selline käitumine polnud talle sugugi meeltmööda.

"Jah, ma saan aru, et ta võis näha, et mul ei ole mingit otsest päevakava, et ma olen natuke kaootiline, planeerimatu, ettekavatsematu," tunnistas Liis ka ise.

Kuigi Juhan on kunstnik, ei suhtu ta ellu boheemlasliku muretusega, vastupidi - ta ei tunne end suhtes väga kindlalt, kui üks osapooltest üleliia spontaanselt käitub.

"Eks me oleme kõik erinevad, mina ei saanud ka aru, kuidas ta on oma kunsti niimoodi mattunud, samas ma jällegi sain aru, sest kui sa tõesti midagi armastad, siis annad sellesse kõik, mitte lihtsalt osaliselt või niipalju, kui aega on," rääkis omakorda Liis, kes tunnistas samas, et Juhani seina kaunistavad maalid, mis kujutavad Katrin Siskat, mõjusid talle häirivalt: "Mulle tundus, et tema maalid nagu vaataks mind, et kas ma olen samasugune või?"

Kokkuvõttes andis paar endale aru, et nende suhe ei olnudki loodud kestma: "Juhani elu eesmärgiks on teha kunsti, ta ei ole loodud minuga kokku," märkis Liis.

"Natuke kurb on üksi magamistoas olla, aga saame hakkama," möönis Juhan, kes tänaseks teab, mida ta oma ideaalnaiselt ootab: "Saade on mulle õpetanud seda, et naine peaks kindlasti olema muusa, aga muusa omadustena võiks olla ka mingil määral metoodilisust ja plaanipärasust."