Amber Heardi trööstitu rahaline seis on nüüd avalikkuse ette tulnud ning koos lahutuspaberitega esitet dokumendid naise teenistusest näitavad, kuidas Heard elab aplamat elu, kui ta teenistus talle võimaldab, kirjutab DailyMail.

Amber nõuab Johnny Deppilt abielujärgset elatisraha ligi 50 000 dollarit kuus ning põhjendab paberil ka oma kulutused, kuid California kohus lükkas naise alimendiavalduse tagasi. Näitlejanna esitas lahutuspaberites abielu lagunemise põhjuseks ületamatud erimeelsused ning nüüd jahtivat naine Johnny Deppi 400 miljoni dollari suurust varandust.

TMZ teatel loobus Amber Heard Deppi vastu esitatud peksmissüüdistustest, sest ei soovivat mehe karjääri hävitada. Naine pelgab, et kui ta esitaks ametliku avalduse, päädiks see Johnny arreteerimise ja kohtuasjaga, mida Heard ei soovi. Naise sõnul armastab ta Deppi endiselt ja ei taha avalikkust tema vastu üles ässitada.

Kohtule esitatud dokumentidest ilmeb, et Amber teenib aastas umbes 120 000 dollarit, mis teeb tema kuu teenistuseks 10 000 dollarit. Ehkki see summa tundub päris kaunis, millega elada, on Hollywoodi elu nähtavasti kallis ja igal kuul kulub naisel oma elustiili juures 44 000 dollarit.

Kulutustenimekirjas on kuu lõikes märgitud 10 000 dollarit üüriraha, 10 000 dollari väärtuses meelelahutust, kingitusi ja puhkust, 2000 dollari eest riideid, 2000 dollari eest väljas einestamist ning umbes 300 dollari jagu pesumajateenuseid. Näitlejanna kulutab 2000 dollarit autosõidule ja muule transpordile. Viimased 10 000 dollarit kulub "erinevatele väljaminekutele", mille seas on nimetatud näiteks lemmikloomatarbed, tema pressiesindaja ja mänedžeri palgad.

Lisaks maksab Heard oma advokaadile 550 dollarit tunnis. Eelmisel aastal oli tema kogu sissetulek koos filmituludega 250 000 dollarit, millest ta kulutas 209 000, seega väga suurt kasumit ta aastaga ei teeninud. Sel aastal on naine teeninud 26 000 dollarit, ent kulutanud juba 55 000.

Forbes'i ajakirja andmetel on Johnny Deppi varanduse koguväärtus umbes 400 miljonit dollarit ja üksnes eelmise aastaga teenis mees 30 miljonit.

Spekuleeritakse, et Amber Heard teenib lahutusega umbes 15 miljonit dollarit.