9. novembril abiellumiseks loa saanud Manson ja hüüdnime Star kandev Burton pidanuksid pulmad pidama 90 päeva jooksul alates loa saamisest, kirjutab The Independent. Tähtaeg möödus seega äsja. Viimasel hetkel jäid sõrmused aga väljaande andmetel vahetamata hoopis seetõttu, et Mansonile said teatavaks tegelikud põhjused, miks noor naine temaga abielluda tahtis. Nimelt oleks abiellumise korral Burton saanud endale õigused Mansoni maistele jäänustele, mille naine kavatses mehe surma korral Lenini stiilis avalikkusele välja panna ning selle pealt raha kokku kraapida. Plaani taga polnud väidetavalt Burton üksi, vaid koos kaasosalisega, kellega plaani juba paar aastat haudunud oli.

Kuuldavasti jäigi kogu pulmaplaan katki seal, kus Manson pidi vastavale paberile alla kirjutama, mis tema keha tulevasele abikaasale jätaks. Mõnedel andmetel, sealhulgas Mansoni enda sõnul ajakirjale The Rolling Stone, olid jutud pulmadest aga puhas rämps ja näitemäng, et rahvast lõbustada ja lollitada.

44 aastat vangis istunud sotsiopaadist Manson, kes omal ajal korraga mitmeid naisi pidas ning oma võludes ka vanuigi ei kahtle (lisaks on naisfännide kirjadevool saatnud teda ka kogu vanglas istumise aja), tutvus Burtoniga siis, kui viimane oli vaid 19-aastane. Neiu oli saatnud mehele lugemiseks mõned oma keskkonnateemalised kirjutised ning sestpeale kolis Burton vanglale lähemale, et Mansonil iga nädal külas käia. Hiljuti lõikas ta endale otsaette ka risti (Mansonil on otsaette tätoveeritud haakrist) ning kinnitas kõigile, et pulmaplaan on soolas.