Airi Vipulkumar Kansar

Grete Klein
Pärast Airi julgustükki on olnud veel üks kaunis heledapäine daam, kes ei kartnud vähemalt ülakeha paljastada ja kuigi strateegilised piirkonnad on kaetud, kiirgab see pildiseeria ülimat seksikust iga nurga alt ning jätab fantaasiale õige parasjagu ruumi.
Vaata videot pildiseeria valmimisest!

Merle Liivak

2011. aastal ei peljanud lapseootel Merle Liivak sugugi oma keha näidata ning astus oma ajakirja kampaania "Olen ilus, loomulikult!" ise ka seisma.

Eve Kivi
Kõige julgemate nimekirja paneme ilma igasuguste kõhklusteta ka Eve Kivi, kes 64-aastasena aastal 2002 ei peljanud aktifotodel poseerida ja julguse eest palju kiidusõnu ära teenis. "Eks see üks pöörane ja julge samm oli," vaatas Eve Kivi aastal 2011 tehtule tagasi.

Kivi sõnas Publikule: "Naised on alasti poseerinud iidamast ja aadamast ajast. See on iga naise enda otsus ja sisetunde küsimus. Aga need, kelle figuur välja ei kanna, peaksid siiski riided selga jätma."

Angela Aak

Eestis esimesena nii avalikult sugu vahetanud kui Andres Aak, pole keegi kunagi. 2008, kui ta endale ka naiselikud rinnavormid sai, ei peljanud ta neid sugugi Kroonika kaanel ega lehekülgedel näidata.

Ma ei häbene tunnistada, et olen selle ilulõikuse lasknud,” säras muusik Angela Aak siis ka Kroonikaga vesteldes. Angela leiab, et ükski naine, kes just taolisel põhjusel end halvasti tunneb, ei peaks häbenema või kahtlema, kas minna taolisele lõikusele, kui tal tõesti on probleem. “Igal juhul tõstab see enesekindlust ja seda tean ma nüüd omast käest rohkem.”

Enesekindlust kumas ka pildil ohtralt:

Kati Saara Vatman (toona Murutar)
Kui Kroonika avaldas fotod rasedast ja end üleni mudaga kokku määrinud Kati Murutarist, oli see ilmselt terve nädala olulisim jututeema. Mis tal küll arus oli? Miks ta seda tegi? Kas see on ikka ilus? Kati ise neid fotosid absoluutselt ei kahetse. “Kuigi olen hiljem ka teistel aktifotodel poseerinud, on just mudapildid minu lemmikud, on Kati tõdenud Publikule.

Mis sa arvad, kallis lugeja, kas selliseid julgeid naisi, kes ei pelga oma keha näidata, on meil vaja rohkem või pigem vähem? Keda tahaksid Sina riieteta ajakirjakaanel vaadata ja tema keha kohta lähemalt lugeda?