Gene Hackman
Oscari-võitja Gene Hackman pole sugugi meeldiv inimene, kellega filmi teha. Meeskonnaliikmed on meenutanud avameelselt, kuidas mees kutsus üht stsenaristi näiteks v***ks ning käskis filmilavastaja Wes Andersonil end kokku võtta ja meheks hakata, kui nad "Tenenbaume" filmisid.

Lindsay Lohan
Kuigi kõmuline daam pasistab hetkel olevat omadega joonele saanud, ei ole temaga kunagi lihtne olnud. Külalisrolli komöödiasarjas "Viharavi" teinud naine oli võtteplatsile saabumisest peale ebameeldiva mulje jätnud: "Ta ei teinud muud kui pidurdas filmimist. Ta istus oma haagises ja venitas ja lõpuks lausa nii kaua, et lahkus, teatades, et peab minema oma peika kontserdile. Ta hoidis kõiki võtteplatsil justkui pantvangis."

Bruce Willis
2011. aastal tunnistas Kevin Smith, et töötades Willisega filmi "Visad võmmid" kallal, polnud see muud, kui lausa hinge purustav kogemus. Action-staar keeldus igasugusest koostööst meediaga filmi promoks ning temaga oli arvukaid sekeldusi. Oma antipaatiat väljendas režissöör mehe suhtes avameelselt ka filmi avapeol: "Ma tahan tänada kõiki, kes tegid filmi juures tööd. Peale Bruce WIllise, kes on tõeline m***."

Jennifer Lopez
"Mida oodata last oodates" võtetel keeldus Jennifer Lopez kellegagi suhtlemast. Ebasotsiaalne käitumine oli ilmselt tingitud sel ajal kõneaineks olnud tema ja Marc Anthony lahkuminekust ning ebameeldivast seigast paparatsodega, kes teda igal sammul jälitasid ja tüütasid. Kui keegi temaga suhtlema pidi, tuli seda teha läbi tema esindaja, ainsa inimese, kellega ta nõustus rääkima.

Steven Seagal
Steven Seagal kohtleb kaasnäitlejaid ja filmi meeskonnaliikmeid kui rämpsu - ta lausa muutub füüsiliseks ja vastikuks. Näiteks annab ta hoobi mõnele jalgevahele ja siis uurib naljatledes, kas kubemekaitse oli ikka. Tema lapsikut kiusamist on võrreldud korduvalt hoolihoovis toimuvate ebameeldivustega.