1. Purk Angelina Jolie hingeõhku 530 dollarit
Kui Brad ja Angelina filmi "Mr ja Ms Smith" esilinastusel mööda punast vaipa filmi vaatama siirdusid, ei oodanud üks fänn neid mitte paberi ja pastaka, vaid hoopis purgiga. Miks? Et püüda purki staarihingeõhk ja see hiljem 530 dollari eest maha müüa veenva selgitusega sellest, et õhuproov on võetud ni lähedalt nende hingamisteedele, et see sisaldab nende hingatud õhumolekule 100% kindlusega. Okei, mida iganes!

2. Monroe röntgen

1954. aastal üles võetud mustvalge röntgenkaader Marilyn Monroe rinnakorvist, kaela ja õlapiirkonnast, müüdi 45 000 dollariga.

3. Britney Spearsi rasedustest

Jah, tilgake väidetavalt Britney väljaheidetud uriini müüdi eBay oksjonil 5000 dollari eest. Selle sai testipulgakest müünud Kanada raadiojaam enda käsutusse hotellitoa prügikastist, kus Britney ja Kevin Federline peatusid. Varsti pärast seda kuulis ka maailm igatahes nende lapseootusuudisest tõepoolest.

4. Kuninglikud allarid

Ilmselt pidi kuningapere küll üllatusest püksi tegema, kuuldes, et kuninganna siidist aluspüksid müüki veebis on paisatud. Kuninglikud püksikud jäid väidetavalt maha ühe eralennuki pardale, millega Elizabeth II lendas 1968. aastal ning mis hiljem rikka paruni käsutusse läks. Pärast paruni surma müüdi need kuningliku "E"-tähe tikandiga aluspüksid 2010. aastal maha 28 0000 dollari eest.

5. Veidi tatti?
Scarlett Johansson on ka inimene ja Tonight Shows osaledes oli tal kallal nohu. Väga graatsiliselt nuuskas ta kaks korda salvrätti, pani baktirohke tatilapikese kilekotti ning kirjutas eale autogrammi. Muidugi hullusid fännid ja lõpuks kujunes heategevuslikul oksjonil ilge sisuga kotikese hinnaks 5300 dollarit.