Katy Perry näiteks soovib oma eraruumides näha enne kontserti pestud ja lahtilõigatud puu- ja juurvilju, prantsuse lampe ja enda nimega tooli.

Justin Bieberi nõudmiste hulka kuuluvad kaks valget ümara kaelusega T-särki suurustes XS ja L, kaks valget toppi suurustes L ja XL ning kolm pakki madala säärega valgeid sokke. Kõik riided peavad olema muidugi uhiuued.

Boyz II Men vajab kontserdiks kuut tosinat ilma okaste ja lehtedega roosi, mida lavalt fännidele jagada.

Mariah Carey soovib 20 valget kassipoega, 200-dollarilist cabernet sauvignon'i, kahte tosinat valgeid roose ja vanillilõhnalisi küünlaid. 

Lady Gaga soovide nimekirjas on roosade häbemekarvadega mannekeen,  David Bowie, Queeni, Elton Johni ja Billie Holiday postrid, valgest nahast diivan, värsked roosid, mustad sametkardinad ja linaseemetega pähklivõi, milles ei tohi olla üle nelja grammi suhkrut.

Rihanna vajab oma kontserdiks Oreo küpsiseid, Haribo kummikomme, Baybeli juustu ja Red Bulli.

Nicki Minaj nõuab suurt juustuvaagnat koos ämbrite kaupa vürtsika kanaga, lisaks kolme pakki erinevate maitsetega nätsu.

Jennifer Lopez aga paistab eriti vaimustuses olevat valgest värvist, sest kontserdi korraldajalt soovitakse valget lounge'i, sama värvi katetega toole, valgeid lilli, eelistavalt liiliaid või roose ja küünlaid. Isegi toit olgu valge, näiteks valge kala.

Kõige kummalisem soov on aga ilmselt siiski naljana mõeldud: Marilyn Mansoni on palunud endale toimetada ühe kiilaka hammasteta lõbutüdruku.