Kirjelda päeva, mis sul kunagi meelest ei lähe?

Minu 1. september esimesse klassi minnes. Meie kooli traditsiooni kohaselt on alati rongkäik kooli juurest Kuressaare lossihoovi, kus peetakse aktus. Hästi külm ilm oli ja klassijuhataja oli õhukeses lillelises kleidis ja üritas meie ees teha nägu nagu tal ei oleks üldse jahe. See on küll üsna lihtne mälestus,aga siiani selline pilt silme ees.

Millised on sinu parimad-halvimad küljed?

Parimateks pean rahu säilitamise oskust ka kriisisituatsioonides. Samas üks halvemaks omaduseks pean enda juures valju häält.

Kummad on ustavamad sõbrad - kas mehed või naised?

Mul on üldjuhul meesoost sõpru rohkem, aga iga kordkui nad endale naise leiavad, kaovad nad ära. Naistega on samamoodi, aga teatudparimad söbrannad jäävad siiski hoolimata sellest. Oleneb inimesest- nii mehedkui naised saavad olla väga ustavad, kui nad seda ise tahavad.

Milline on olnud sinu elu kõige suurem ebaõnnestumine?

Kusjuures nii suurt ebaõnnestumist ei ole veel olnud, millesse saaks väga traagiliselt suhtuda. Minu moto on sellises olukorras:„Läks, kuidas läks – järgmine kord üritan paremini.“

Mida teeksid, kui leiaksid maast suure hulga raha ja rahaomaniku kontakti?

Ilmselgelt tagastaks. Ma arvan, et kui tänapäeval on sularaha suuremas hulgas ära kaotatud, siis see on arvatavasti millegi kindla jaoks välja vöetud, eriti nüüd euro ajal, kui paljud eelistavad kaardiga maksta. Seega on tal seda kindlasti vaja.

Kellega sul on samal päeval sünnipäev?

Kuulsatest inimest kedagi Eesti rahavale väga tuntud ei olegi. Üldsusele on rohkem teada näiteks Ray Charles. 13. september on ka kahe minu hea tuttava sünnipäev.

Millest sa mitte iial loobuda ei kavatse?

Maasikate söömisest suvel ja mandariinidest talvel !!

Kas oled kaine peaga teinud midagi sellist, mida purjus peaga kahetsenud?

Kaine peaga teinud ja purjus peaga kahetsenud? Hmm, ei tule küll ette.

Milline on sinu igapäevane ilurutiin?

Ma olen väga ebatüüpiline miss, aga mul ausalt ka ei ole mitte mingit ilurutiini. Peale hambapesu ma suuremat muud ei teegi. Sel juhul võin ma pärast ärkamist 15 minutiga ka kodust välja lennata ilma probleemideta.

Mis teeb mehest mehe? Aga naisest naise?

Mehe teeb tema suhtumine. Isegi ülekaalulistust võib suhtumise alla lugeda – ei ole piisavalt enesedistsipliini, et ennast kokku võtta. Ehk siis minu jaoks on kogu mehelikkus suhtumises kinni.

Naine peab olema iseseisev. Minu jaoks kõige naiselikumad naised on need, kes suudavad igas olukorras endaks jääda ja ei lase ennast meestest mõjutada.

Anu Saagim või Krista Lensin?

Natuke üht, natuke teist.

Millal on valetamine lubatud?

Hädavaled ja pisivaled, mis päästavad halva olukorra katastroofist, on tihti lausa vajalikud. Peaasi, et keegi selle tõttu ei kannata.

Kui sa võiksid esitada jumalale ühe küsimuse, siis mis see oleks?

Oleneb, milline jumal. Küsimused oleks ka erinevad.