Kirjelda päeva, mis sul kunagi meelest ei lähe?

See on ikkagi tantsuvõistlus. See toimus Inglismaal ja on üks suurimaid võistlusi International. Me hakkasime ilusti varakult minema, aga teel oli avarii ja me istusime ummikus 2 tundi. Selleks ajaks, kui võistlustele jõudsin, oli see juba alanud ja minu vahetus, kus tantsima pidin, oli just põrandal. Mina seisin alles üleriided seljas. Ma pole kunagi nii kiiresti riideid vahetanud ja täiesti ilma soojenduseta põrandale läinud. Õnneks olid Eesti erinevad treenerid seal ja minu üllatuseks jooksid teise klubi treenerid mulle appi, et saaks kiiresti kogu selle fraki ja vidinad külge ja nii ma jõudsin küll valesse vahetusse, aga siiski jõudsin võistlustulle. Lõpuks läks kõik hästi, kui saavutasime partneriga umbes 150 paari seast tubli 3. koha. Päeva lõpus ei suutnud uskuda tulemust arvestades kuidas see kõik hommikul algas.

Millised on sinu parimad-halvimad küljed?

Parimatest on ehk see, et mul ei ole probleemi inimestega suhtlemisel ja aktsepteerin väga erinevaid tüüpi inimesi ja arvan, et hea suhtlemisoskus on üks suuri trumpe ükskõik mis alal.

Enda halvimaks küljeks pean jäärapäisust. Kui näiteks lähebki mingi asja üle vaidlemiseks, siis ma olen juba enda peas otsusele jõudnud ja ei taha sellest loobuda. Samuti on väga raske tunnistada oma vigu mida teinud olen, isegi siis, kui ma tean, et mul pole õigus.

Kummad on ustavamad sõbrad - kas mehed või naised?

Minu jaoks kindlasti mehed. Mul on palju tuttavaid, aga parimad sõbrad on ja jäävad juba lapsepõlvest saati ja nendega saan ma kõigest rääkida, teades, et see jääb meie vahele ja saades head nõu kui vaja.

Milline on olnud sinu elu kõige suurem ebaõnnestumine?

Ma vaevasin selle küsimusega pead ja ma ausalt ei pea ühtegi asja ebaõnnestumiseks. Arvan, et iga asi on juhtunud ja toimunud mingil põhjusel ja ükskõik kui halvasti on asjad tundunud, olen alati arvanud, et iga halvaga kaasneb midagi paremat.

Mida teeksid, kui leiaksid maast suure hulga raha ja rahaomaniku kontakti?

Kuna ma mingit karma võlga endale ei taha, siis ma tagastaksin selle omanikule. Ma ise kaotasin kuu aega tagasi ära oma rahakoti kõikide dokumentidega (ID kaart, juhiluba, pangakaardi jne.) ja see kahjuks kuskilt välja ei tulnud. Pluss sularaha, mis seal sees oli. Selliseid asju tuleb ikka ette ja ma lootsin ikka paari nädala jooksul saada teavet, et keegi on selle leidnud, sest mina oleks just nii käitunud ja tagastanud. Kuna ööklubis Vabank, kus ma baarmenina töötan, kaotatakse pidevalt rahakotte ja Iphone4sid, olen ma alati need edasi andnud, et need omanikule tagasi jõuaksid.

Kellega sul on samal päeval sünnipäev?

Kohe peast tean, et Marilin Kongoga. Tuli lausa välja, et me samal päeval sündinud. Maailmanimedest pidin järgi vaatama ja avastasin et kitarristil Carlos Santanal on ka 20. juulil sünnipäev.

Millest sa mitte iial loobuda ei kavatse?

Linnaelust

Kas oled kaine peaga teinud midagi sellist, mida purjus peaga kahetsenud?

Kas see küsimus oli äkki vastupidi mõeldud? Sportlased ei ole purjus vaid teevad sporti. Et siis ei ole.

Milline on sinu igapäevane ilurutiin?

Tõusen, käin duši alt läbi, pesen hambad, lükkan soengu pähe ja lähen. Midagi erilist polegi.

Mis teeb mehest mehe? Aga naisest naise?

Mees peab olemas julge, vastutama oma tegudes eest ja pidama oma sõna. Naiste kohta nii palju, et mul on ainult pool tundi praegu vaba aega...sellele ei ole võimalik nii kiiresti vastata.

Anu Saagim või Krista Lensin?

Krista Lensin!

Millal on valetamine lubatud?

Kui aus vastus tooks kaasa palju hullema lahenduse olukorrale. Üldiselt ei poolda valetamist ja olen alati proovinud seda vältida, aga olen ka ühe valega vahele jäänud, mille suutsingi ära tõestada, et aus vastus oleks palju suurema kahju toonud. Nagu ka hiljutine suur teema, mis meediat läbis, kus oli parem tõde varjata, kui et inimestele enne lõpliku olukorda kõik ette laduda.

Kui sa võiksid esitada jumalale ühe küsimuse, siis mis see oleks?

Kas ta tõesti koguaeg passib pealt, mis me teeme?