Millised on sinu parimad-halvimad küljed?


Eks igal inimesel on raske aktsepteerida oma pahesid. Ka mina armastan vahel mõelda, et ma olen perfektne mida ma reaalsuses kindlasti aga pole. Siis on jälle hetked, mil ma ei suuda endast üldse aru saada ja mind häirib nii palju. Eks õnn ja elamise kunst ongi ju see kui sa iseendaga hästi läbi saad. Minu parim külg on kindlasti see, et ma andestan alati ja kõigile. Vahel ka inimestele, kes seda tegelikkuses kunagi ei vääri ja kes on mulle mingil hetkel väga haiget teinud. Ma ei tea, kas andestamist saab paheks lugeda.

Kummad on ustavamad sõbrad - kas mehed või naised?

Kindlasti mehed! Kui ma nüüd päris aus olen, siis ma ei ole kunagi osanud naistega hästi läbi saada ja olen alati naistelt rohkem petta ja haiget saanud kui üheltki mehelt, kes on minuga elus kokku puutunud. Meeste seltskonnas tunnen ma end palju vabamalt. Nende keskel ei pea pidevalt mõtlema, mida nad minust arvavad või mida selja taga räägivad või kokku punuvad. Naised on igavesed ussid. Salakavalad ja tihti õelad. Armukadedus toob muide naistes välja palju koledama poole kui meestes.
Eks mind on alati peetud mingil määral meesteõgijaks, kuna ma olen alati nendega rohkem mestis - reaalsus on aga see, et ma lihtsalt kardan neid vähem kui naisi.
Minu elus on väga vähe sõbrannasid - kindlasti vähem kui ühel käel sõrmi. Südamesõbrannasid on mul ainult üks, kes on aga nii lähedal, et me ei pruugi kuude kaupa rääkida aga tunneme teineteise kohaolekut iga päev.
Oma võrdlemisi lühikese elu jooksul olen ma aru saanud, et elu kõige olulisem osa on end ümbritseda õigete inimestega. Õnneks on mulle elus nii palju käkki keeratud, et mul on olnud ainulaadne võimalus kõik sitakeerajad teada saada ja oma elust välja selekteerida.

Milline on olnud sinu elu kõige suurem ebaõnnestumine?

Issand, neid on olnud nii palju aga õnneks on nad kõik mulle hästi lõppenud. Elus pole tegelikult ebaõnnestumisi vaid on ainult õppetunnid. Kõige rohkem olen ma elus õppinud ebaõnnestumistest ja kõige vähem õnnestumistest! Õnnelikud hetked tekitavad rahulolutunde aga õpetavad inimesele haruldaselt vähe.

Mida teeksid, kui leiaksid maast suure hulga raha ja rahaomaniku kontakti?

Oleneb kellele see raha kuulub! Kui see kuulub mõnele meie riigi korrumpeerunud ärimehele või poliitikule, siis ma jagaksin selle muidugi laiali nii nagu Robin Hood. Kui see kuulub aga töökale ja ausale inimesele, siis ma viiksin selle talle kuldsel kandikul tagasi!

Kellega sul on samal päeval sünnipäev?

Mariah Carey' ga. Mul on see meeles lapsepõlvest saati, sest Mariah' l on hästi suured tissid, mida ma suureks kasvades endale soovisin. Nii suuri nagu temal mul küll pole, aga keskmisest paremad on nad küll.

Millest sa mitte iial loobuda ei kavatse?

Kirjutamisest. Minu eluunistuseks on alati olnud kirjutada ja reisida. Töötan hetkel oma esime inglise keelse raamatu kallal ja mul ei ole õrna aimugi, kas see ka kunagi õnnestub või valmis saab või üldse trükki läheb. Ometi naudin ma selle kirjutamist nii, et kõik muu siin maailmas on muutunud minu jaoks kõrvaliseks. Parem on igal juhul surra püüeldes oma unistuse poole kui käed rüpes mõelda: "Mida kõike ma oleksin võinud teha!"

Kas oled kaine peaga teinud midagi sellist, mida purjus peaga kahetsenud?

Oi, kui palju on olnud hetki, kus ma mõtlen: "Oleks ma seda öeldes purjus olnud... Saaksin vea alkoholi kaela lükata!" Ma olen üsna kummaline inimene ja kõige raskem on minu jaoks tutvuda uute inimestega. Ma olen nende jaoks tihti nii imelik, et mul hakkab enda pärast piinlik. Aga see olen mina ja õnneks ei pea nad minuga elama!

Milline on sinu igapäevane ilurutiin?

Ilurutiine mul eriti pole. Ainus, mida ma kunagi ei unusta endale hommikuti peale kanda on kõrge kaitsenumbriga päikesekreem. See on mulle justkui sisse kodeeritud, mis on maailma parim viis ennetada kortse. Samuti meeldib mulle end kreemitada. 

Mis teeb mehest mehe? Aga naisest naise?

Minu jaoks on oluline, et mees oleks minust natuke targem, pikem ja natuke edukam. Viimast omas valdkonnas. Ma olen seda tüüpi naine, kes vajab kaitset ja tunnet, et mul on mehe selja taga turvaline. Ilmselt tuleb see sellest, et ma kaotasin oma isa kui ma olin teismeline ja me pidime emaga kahekesi hakkama saama.
Samas ei ole ma ka mingi kodukana. Naisel peavad olema omad soovid ja karjäär, et mehe silmis mitte igavaks muutuda ja ise end hästi ja vajalikuna tunda. Suhtes peab olema balanss. Kui üks suhte poolest jääb teise vastutada, kaob suhte ilu. Nii mehel kui naisel peavad olema oma enese soovid, tahtmised ja karjäär. Siinkohal ei räägi ma muide rahast ega sissetulekust. Mees võib teenida naisest palju rohkem, aga naisel võivad olla palju suuremad soovid ja unistused end teoks teha. Pole vahet, kas see õnnestub või mitte. Mõttes peitub jõud!

Anu Saagim või Krista Lensin?

Kaks imelikku mõlemad!

Millal on valetamine lubatud?

Mitu aastat tagasi sain ma teada, et üks minu perekonnatuttavatest põeb halvaloomulist kasvajat ja arstid on tema päästmise osas skeptilised. Tema lähedased palusid, meil sõpradel, seda tema eest varjata - mille vastu ma esialgu olin. Inimesel on ju õigus teada, et ta sureb. End ette valmistada, teha midagi mida ta süda ihkab. Kasvõi hüvasti jätta.
Nüüd on sellest teatest möödas kolm aastat ja see perekonnatuttav on endiselt meie keskel. Ta sai terveks!
Vahel ma mõtlen, et see vale päästis ta elu! Kui ta oleks teadnud tõde, oleks ta ilmselt kaotanud eluisu ja murdunud. Lootus terveks saada andis talle nii palju usku, et see sai teoks! Valedel on ka hea külg!

Kui sa võiksid esitada Jumalale ühe küsimuse, siis mis see oleks?

Mida ta minust arvab. Ja ausalt palun, härra Jumal!