Kirjelda päeva, mis sul kunagi meelest ei lähe?
Selliseid päevi on mu elus mitmeid, mis kunagi meelest ei lähe. Kõige tähtsam osa sellistel unustamatutel hetkedel on armastusel. Tavaliselt piisab õige inimese seltskonnast, et koos luua täiuslik päev. Teineteise nautimine maksimaalselt. Üks ilusamaid momente mu elus on üks hommikusöök. Paksud tuvikesed hüppasid terrassil, igal pool olid lilled, vaade merele. Olin selles momendis nii kohal ja mu süda rõkkas rõõmust.

Millised on sinu parimad-halvimad küljed?
Arvan, et minu parimad küljed oleksid, et ma väga hoian ja armastan inimesi, kes mu elus on, ma olen aus ja teadmistehimuline. Negatiivsed, et ma olen vahel liiga kriitiline enda ja teiste suhtes, kohati
isekas. Samas arvan, et isekus on ka positiivne omadus, sest aitab sul elada täisväärtuslikumat elu keskendudes enda õnnele. Teise inimese saab õnnelikuks teha siis, kui ise seda oled. Erandiks on muidugi see, kui sul on pere. Siis ei saa isekas olla.

Kummad on ustavamad sõbrad - kas mehed või naised?
Soo järgi seda öelda ei saa. See oleks sama kui küsida, kes on usutavamad sõbrad kas blondid või punapead? Iga inimene on eriline ja erinev. Kuigi arvan, et naistega on lihtsam sõber olla. Meestel üldiselt tekib seksuaalne tõmme ja see võib sõprusele saatuslikuks osutuda, kui üks osapool on sinust sisse võetud.

Milline on olnud sinu elu kõige suurem ebaõnnestumine?
Kõigil on omad ebaõnnestumised, oleneb, kuidas neile läheneda. Tagasi vaadates näeb alati, et ebaõnnestumistest on palju õppida. Üldiselt ühte viga mitu korda ei tee. Siiani arvan, et kõige suurem
ebaõnnestumine oli mul, kui Saksamaal oma singli välja andsin. Kõik läks nii valesti, kui üldse võimalik. Management oli vale, lugu oli vale, video polnud piisavalt originaalne, raha investeerisin valesti. Sellest ebaõnnestumisest olen ka kõige rohkem õppinud. Eriti muusikatööstuse kohta.

Mida teeksid, kui leiaksid maast suure hulga raha ja rahaomaniku kontakti?
Ma toimetaksin selle raha tagasi omanikule, kuna see ei kuulu mulla. Usun karmasse, et nii kuidas teisele teed, tehakse sulle. Raha omanikule tagastades aga küsiksin, miks ta nii suure summa rahast
vedelema jätab? Kas see summa pole talle piisavalt oluline? Pakuksin välja mõne huvitava projekti, mida koos teha.

Kellega sul on samal päeval sünnipäev?
Googeldades leidsin ,et mul on samal päeval sünnipäev Kimi Räikköneni, Eminemi ja Wyclef Jeaniga. Eestlastest olen Mikk Saarega ühel päeval sündinud.

Millest sa mitte iial loobuda ei kavatse?
Hapukoorest. Mu lemmik. Söön peaaegu kõike hapukoorega.

Kas oled kaine peaga teinud midagi sellist, mida purjus peaga kahetsenud?
Ei. Ma ei kahtse midagi. Mis tehtud see tehtud, muuta seda enam ei saa. Milleks piinata ennast sellise tundega nagu kahtsemine.

Milline on sinu igapäevane ilurutiin?
Tervislik toitumine ja trenn. Need on kaks kõige tähtsamat osa terve keha ja ilusa välimuse saavutamiseks. Söön palju juurvilju ja puuvilju. Liha olen asendanud tofuga. Tegelen joogaga ja käin
jooksmas. Inimese ilu tuleb põhiliselt seestpoolt. Kallite kreemide pealemäärimisest ei piisa, kui elustiil on vale. Silmadesse sära ja elurõõmu saan tänu mediteerimisele.

Mis teeb mehest mehe? Aga naisest naise?
Mulle meeldivad tugevad mehed. Ei pea silmas füüsilist tugevust. Kui mees on domineeriv ja võtab ohjad enda kätte - see see on äärmiselt atraktiivne. Naisest teeb naise tema teadlikkus oma naiselikkusest. Enesekindel naine mõjub alati väga seksikalt.

Anu Saagim või Krista Lensin?
Mõlemad on väga ilusad naised ei oskagi kohe valida... võtan mõlemad.

Millal on valetamine lubatud?
Kui me oleksime teineteise vastu täiesti ausad oleks maailm palju parem koht. Isegi kui tõde teeb haiget tuleks aus olla. Endal on halb tunne kui valetad. Tekib tunne nagu oleksid petis. Sellepärast tuleks rääkida ainult tõtt. Äärmisel juhul jätta midagi rääkimata, kui just ei küsita.. ;)

Kui sa võiksid esitada jumalale ühe küsimuse, siis mis see oleks?
Ma küsiksin, et miks ma saan ainult ühe küsimuse küsida?