1. MC Hammer

Ainuüksi oma parimal, 1991. aastal üle 33 miljoni dollari teeninud popsensatsioon läks suurest rahast arust ära ning pani kogu oma teenistuse magama 30-millise maja, 17 auto, teemantide ja eralennukite peale. Lisaks palkas ta endale nii suure kaaskonna, et sattus üle 13 miljoni võlgadesse, et kuulutas 1996. aastal välja pankroti.

2. Chris Tucker

2007. aastal Hollywodi enimtasustatud näitlejaks tõusnud Tucker teenis küll oma "Rush Hour 3" filmiga 25 miljonit dollarit, kuid kolm aastat hiljem koputasid uksele maksuametnikud ja nõudsid mehelt sisse 11 miljonit maksmata makse. Näitleja oli sunnitud võlavanglast pääsemiseks müüma oma kolm maja. Hiljem sai mees siiski jalad alla.

3. Wesley Snipes

End kord Hollywoodi suurimaks mustanahaliseks märulitäheks tituleerinud Snipes läks pankrotti aastal 2006, kuigi ei ole teada, miks. Maksmata maksude pärast see igatahes polnud, sest maksuamet lendas mehele peale alles pärast pankrotti, nõudes 12 miljonit dollarit. Näitleja kauples välja kuueaastase maksegraafiku ning istus kolm aastat võlgade pärast ka vangis. Pärast välja pääsemist muretses hea sõber Sylvester Stallone talle rolli filmis "Expendables 3".

3. Toni Braxton

Legendaarne R&B lauljatar on müünud enam kui 40 miljonit albumit, ent on vaatamata sellele pidanud kaks korda pankroti välja kuulutama: esimest korda aastal 1998 (karmi lepingu tõttu plaadifirmaga) ja teine kord haiguse pärast (laujatar peab luupust).

4. Tionne “T-Boz” Watkins

90ndate kollektiivi TLC liige kuulutas pankroti välja juba aastal 1995, jõudes sellega lehtede esikaantele, ning teist korda aastal 2011, mil kogu elu autoritasudest elanud naise kogu raha kulus ajuvähi ravimisele, mis oli tekitanud talle ka suured võlad. Eelmisel aastal püüdis ta taas pankrotti välja kuulutada, ent kohus ei rahuldanud seda taotlust, kuna ei näinud märke, et naine oma võlgadega tegeleks.

5. Evander Holyfield

Legendaarne poksija on oma elus teeninud enam kui 200 miljonit dollarit, ent mehe pillav elustiil on närinud augu tema rahakotti. Juba aastal 2008 sattus ta maja sundmüüki, mida ta suutis aastaid vältida, ent lõpus müüs ikkagi maha, et katta oma miljonitesse ulatuvad võlad, millest pool miljonit oli lastetoetus.

6. Mike Tyson

Samuti legendaarne poksija Tyson kraapis om akarjääri kõrgaegadel kokku pimestavaid summasid, mis ulatusid kokku 400 miljoni dollarini. Aastal 2003 oli pidu läbi ja Tyson kuulutas välja pankroti, sest tal oli 50 miljoni eest võlgu. Mees võttis end käsile ja eelmisel aastal teatas ta, et on lõpuks võlavaba.

7. Dionne Warwick

Pärast viit aastakümmet muusikaäris ja 100 miljonit müüdud albumit ning mitut edukat lasteraamatut, autobiograafiat ja oma parfüümi, tuli naisel pankrot välja kuulutada. Põhjuseks kehv majandamine, mille tulemusena tekkis 10 miljoni suurune krediidivõlg.

8. Burt Reynolds

Põrunud restoraniäri ja kulukas lahutus Loni Andersonist viisid mehe 1996. aastal pankrotti, makstes talle ühtlasi ka abielu.

9. Kim Basinger

Pärast ühe filmirolli lepingust taganemist aastal 1993. filmikompanii poolt kohtusse kaevatud Basinger sai kaela 4 miljoni dollari suuruse võla, mille tulemusena kuulutas ta välja pankroti ning oli sunnitud loobuma ka Braseltoni linna arendamisest, mille ta koos paari investoriga aastal 1989 ostis.

10. Mats minevikust: Mark Twain

Kirjanik Samuel Clemens ehk Mark Twai teenis omal ajal üpris kenakesti, kuid paar kehva investeeringut - näiteks Paige'i trükimasinad - sattus ta võlgadesse. Twain kirjutas oma tööe autoriõigused oma naise nimele, vabanes siis oma põhjakäinud äridest ning kuulutas 1894. aastal välja pankroti.