Kuidas abielu algas?

Skandaalse lõpuga abielu sai Inna Roosi sõnul alguse järgmiselt: "Ta tegi mulle kahel korral abieluettepaneku. Esimest korda lükkasin otsuse edasi. Teisel korral kutsus ta minu perekonna õhtusöögile ning tegi mulle avalikult abieluettepaneku. Olin nõus. Siis kutsus mu isa ta kõrvale ja küsis: "Kas sa ikka saad aru, kellega abiellud — Inna on Miss Estonia, kes on heast perekonnast ja on harjunud kõike saama."

Inna rääkis, et Roman lubanud ta isale, et pingutab tütre pärast. "Pole vist kahtlust, et hoopis Roman pressis minult omal kombel abielu välja!" pahandas Roos.

Mis sai saatuslikuks?

Esimene etteheide: Inna kurtis: "Kuna valmistusime terve aasta pulmadeks, siis pärast abiellumist oli meil suur stress. Pärast pulmi toimus täielik langemine. Pulm maksis enam kui 250 000 ja oli väga luksuslik. Ilmselt sel hetkel Roman mõistis, kellega abiellub, et tegi mulle nii suurejoonelise peo."

Enne pulma olevat Romani poolt olnud õhtusöögid, roosid ja kingitused. "Pärast pulma jäid küll restoraniõhtud ja lilled, kuid ta ei toetanud mind kuidagi. Kõiki raskeid hetki elasin üksi läbi... Varsti polnud enam millestki rääkida."

Teine etteheide: "Näiteks meeldib mulle väga oma keha eest hoolitseda ja trennis käia. Ütlesin Romanile, et ta võiks minu Status Clubi trennikulud kinni maksta. Ta keeldus," pahandas Inna.

Kolmas etteheide: "Varsti hakkasin kuulma valesid, mida Roman levitas. Mul on Kadriorus kaks korterit, üks, kus me Romaniga elasime, ja teine, kuhu austajad mulle lilli ja kingitusi saatsid. Roman rääkis linna peal, et tema on need mulle soetanud. Isa ostis mulle hõbedase Mercedese, ka selle auto kohta valetas Roman, et see on tema ostetud."

Neljas etteheide: "Öeldakse, et naine peab olema voodis lits, köögis kokk ja külas kuninganna, aga kes siis mees naisele peab olema? Mida on Roman teinud minu heaks, et ma tema ümber tiirleksin? Romanile piisas sellest, et olen hea perenaine. Minu jaoks oli see šokk, sest mulle meeldib ennast arendada ja edasi liikuda. Roman pidi ju teadma, et ta abiellub tõusva staariga, mitte mingi kodukanaga."

Viies etteheide: "Olen kiire elutempoga naine. Ka Romaniga koos elades oli mul palju tegemist — töö, ülikool ja õhtul kodu, kus pidin olema perenaine. Vahel käisin veel hilisõhtuti trennis... Kodus pidin kõik ise tegema — alates tolmuimejaga koristamisest lõpetades toitude koju tassimisega. Ja ta ei maksnud ka toitude eest!"

Kuues etteheide: "Asi on selles, et inimesed vaatavad mind kui Miss Estoniat ja staari. Nii oli ka Romaniga. Olen siiski tavaline lihast ja verest naisterahvas, kes tahab hubasust ja rahulikku elu. Mu tuttavad arvavad, et Roman abiellus minu tiitliga ja pärast seda ta keeras lihtsalt ära. Ta oli uhke, et tema kõrval on naine, kellest lehepealkirjad kirjutasid: «Ta ajab mehi hulluks,» ja «Inna Roos — naine kui torm». Tundub, et pärast minuga abiellumist sai Roman staarihaiguse."

Seitsmes etteheide: "Elu Romaniga oli põrgu. Olen harjunud isaga, kes on terve elu pingutanud, et tema lapsed saaksid kõike ja parimat. Ning mina sain mehe võlgadega! Tema tööasjade pärast toimus kevadel minu korteris läbiotsimine. Ühel hommikul olid mehed läbiotsimisordeniga mul ukse taga ja kõik keerati korteris tagurpidi. See oli kohutavalt ebameeldiv."

Kaheksas etteheide: "Romanil oli suur soov saada strippariks. Mu tuttavad showbusiness’i maailmast vaatasid ta üle ja ütlesid, et tal pole annet. Kui Roman oma salasoovist mulle rääkis, olin nõutu. Olen naine äri- ja poliitikamaailmast, minu kõrvale ei sobi ju kuidagi stripparist mees..."

Üheksas etteheide: "Septembris suri ootamatult mu 84aastane vanaema. See oli šokk kõigile. Kuid Roman ei lohutanud mind kuidagi. Töötasin tol ajal Tallinna Linnavalitsuses, olin Estonian Business Schoolis neljandal kursusel ja kirjutasin bakalaureuse lõputööd. Iga naine vajab enda kõrvale meest, kes toetaks teda nii vaimselt kui rahaliselt. Mina ei saanud kumbagi."

Kümnes etteheide: "See mees ei rahuldanud mind seksuaalselt. Ta on elus luuser ja voodis luuser. Ma ei taha sellise mehega koos olla!"

Mis sai pärast lahutust?

Pärast lahutust teinud Roman Inna sõnul talle ettepaneku saada ühine laps. "Et see ajab meie suhte uuesti jonksu. Mida absurdsemat saab veel välja mõelda? Ta oli isegi nii tüdrukule kui poisile nimed välja mõelnud. Ükski laps ei päästa nurjunud abielu. Probleemid ju jäävad," oli Inna imestunud.

Inna rääkis, et kui Roman oli tema juurest lõppude lõpuks ära kolinud, võttis ta kaasa kõik oma asjad ja enamgi veel!

"Isegi oma lillemulla tassis minema. Suur oli minu imestus, kui avastasin, et Roman on ühes võtnud ka sõrmused, mis ta mulle kinkis. Ja kuna Roman mu korteri oma asjadest nii piinlikult puhtaks tegi, siis kasutan juhust ja ütlen: "Lugupeetud Roman! Kaks sinu lillepotti on veel minu kodus. Tule neile järele!""

Kuidas Inna elu on läinud?

Inna ütles aastal 2005 ajakirjas Kroonika: "Olen veel noor, et oma tõelist armastust leida."

Tõepoolest - kaks aastat hiljem abiellus Inna Roos Austraalias ärimees Raivo Rohtjärvega. Sellest abielust sündis kaks last. Aastal 2011 tuli ilmsiks, et pikemat aega erimeelsuste all kannatanud paar lahutas abielu.

Pärast seda pole Inna Roos enam intervjuusid andnud.