1. Ta kuulub Instagrami nn rikaste võsukeste klubisse, kes seltsivad teiste rikaste võsukestega ning eksponeerivad oma uhket elu luksusjahtidel, juues kalleid jooke ning poosetades luksusbrändide rõivaste ja aksessuaaridega.


2. Ta sai nime kuulsa ehteäri Tiffany & Co. järgi.

3. Tema ema on telestaar Marla Maples, kes oli Donald Trumpiga abielus aastatel 1993 kuni 1997.

4. Ta õpib Pennsylvania ülikoolis juurat, kus on õppinud ka tema õed-vennad.


5. Ta on käinud praktikal moeajakirjas Vogue. Töökoha sai neiu tänu oma moeäris tegutsevale suurele õele Ivankale, kes sõsarat soovitas. Mitte just igal praktikandil ei õnnestu peatoimetajast moeguru Anna Wintouriga lõunatada, ent Tiffany’l see õnnestus. Pole raske arvata, miks.

6. Ta unistab muusikukarjäärist: juba 17-aastaselt andis ta välja oma tantsuloo, milleks oli “Like A Bird”. Lauluhäält siluvat autotune’i efekti on loos kasutatud päris kõvasti.

7. Ta räägib nagu 50ndate teletegelane, kasutades tobedaid hüüdlauseid nagu “heldeke”.


8. Ta on demokraat ning ta 21-aastane tarkvarainsenerist peigmees Ross Mechanic pooldas valimistel hoopis Hillary Clintonit.

9. Ta armastab väga oma isa. “Inimesena on mu isa väga sõbralik, hooliv, naljakas ja ehe. Olen teda alati imetlenud,” sõnas Tiffany vabariiklaste valimiseelsel kohtumisel kõnet pidades.

10. Ta pole oma isa lemmiklaps, kelleks peetakse ennekõike tema õde Ivankat. Intervjuus Foxile ütles Trump kord, et on oma vanemate laste üle väga uhke. “Natuke vähem olen uhke Tiffany üle, sest ta alles lõpetas kooli, aga ta on ka suurepärane,” sõnas Trump.