Vaja läheb:

  • Kaelakarbonaad 
  • A. Le Coq Special
  • Sool
  • Pipar
  • Maitseroheline

Lõika lihast 1-1,5 cm lõigud. Haki ja sega kokku kõik marinaadi koostisosad ja aseta
marineeruma. Kuna porter on gaasiline, siis aitab see liha kiiresti marineerida ja liha saab grillimiseks valmis üsna nobedasti.

Grilli liha kuuma süte kohal mõlemalt poolt kenasti jumekaks. Seejärel järel küpseta liha söevabas tsoonis lõplikult. Maitsesuitsu andmiseks võid visata hõõguvale söele lepapuru.

Grillilt tulles võid lasta lihal 5 minutit fooliumis puhata, siis jääb tulemus eriti mahlane.

Serveeri karamelline porteriliha värske salati ja kergema

Džiugase pizza-juustuga

.

Grill-lihale sobib kõrvale sõbraks kuldkollane ja isikupärane
A. le Coq Porter
.

Jaga
Kommentaarid