Kuigi enamik Viljandi folgi toidukioskitest müüb ikkagi harilikku festivalirooga – friikartuleid šašlõki või grillvorstiga – on märgata ka omapärasemaid toite.

Mitu söögikohta on välja tulnud idamaise köögiga: Asian Chef pakub näiteks nuudleid, meekana (6 eurot) ja taimetoitu Chana Masala (6 eurot). Kõrvalasuvast Armeenia Catrani toidukioskist leiab ka vist festivali kallima, 13-eurose lamba karree.

Peentest roogadest hakkavad silma ka pardifilee (10 eurot) ja vutimunad.
Taaskord on oma toitu pakkumas ka muidu Tartus asuvad kohvikud Pierre ja Crepp.

Omapärastest pakkumistest saab festivalikülastaja lunastada endale kahe euro eest sooja maisitõlviku ning samast kioskist ka hapukurke või mustikaid.

See, kes soovib proovida aga mitmeid sööke, võib külastada otse festivaliala alguses asuvat buffee-paika, kus 100 grammi sooja roa eest tuleb maksta 1,6 ja külma eest 0,9 eurot.