Nilbed sõnumid ja telefonikõned, tapmisähvardused ja isegi reaalsed kallaletungid – see pole pelgalt välismaiseid staare kummitav õudus, vaid ka Eesti tegelikkus.

Sel neljapäeval kell 20.00 jõuab Kanal 2 ekraanile erisaade tuntuse peletavast pahupoolest, pealetükkivatest ja isegi eluohtlikest austajatest. Ehkki avalikkuse ees jääb see enamasti saladuseks, on ahistajatega hädas väga paljud tuntud eesti inimesed, muusikutest ja näitlejatest poliitikuteni välja.

Oma jubedaid kogemusi jagavad saates Aivar Riisalu, Piret Järvis, Mart Sander, Lea Liitmaa, Kirsti Timmer jpt. Ekraanile jõuavad jahmatavalt ausad pihtimused – enamik neist tuntud inimestest ei ole oma loost ja sellega kaasnenud emotsioonidest kunagi varem nii avameelselt rääkinud.

Püüame ka spetsialistide abil mõista staariahistajate motiive ja uurime sedagi, miks jääb politsei sellistes olukordades jõuetuks kõrvaltvaatajaks.

Lisaks ohvritele saavad sõna näiteks Tallinna Psühhiaatriahaigla vanemarst Erika Saluveer, politsei esindaja Harrys Puusepp, Briti kõmulehe „Mirror“ töökogemusega Katrin Lust-Buchanan jne. Samuti anname vaatajale võimaluse näha, mida häirivat pealetükkiv austaja ise räägib või kuidas olukord tema silme läbi paistab.

„Eesti staarid ahistajate küüsis“ on Kanal 2 ekraanil sel neljapäeval kell 20.00, kohe pärast „Reporterit“.