Saade algas "musta hobuse" vooruga, kus saatest välja langenud osalejad pidid mõistatama, millises karbis on kolp.

Kui kõik olid oma vastused avalikustanud, käisid nõiahakatised avamas karpe, kuid mitte kellelgi ei läinud õnneks. Kolp oli pandud karpi number neli, mida ei pakkunud mitte keegi. Seega neljandat finalisti ei lisandunud.

Liiga keerulised ülesanded

Esimeseks ülesandeks oli selgeltnägijatele arvata ära, kes viiest stuudiosse kutsutud naisest ootab beebit. Sergei pakkus naist number üks, Tarmo ja Kristi pakkusid naist number viis. Selles voorus põrusid kõik finalistid, sest beebit ootas hoopis naine numbriga neli.

Teiseks ülesandeks oli istuda seljaga teleri suunas ja rääkida märksõnadega, mis toimub videolõikudes. Ühes näidati Dalai Lamat ja teises Adolf Hitlerit. Dalai Lama kohta sõnas Tarmo, et tegu on mehega, kes seotud Eestiga. Hitlerist rääkides ütles Tarmo: "Tundub, et mingi naine... Tunnen ka maailmavalu."

Kristi ütles Adolf Hitleri video kohta, et seal on mees, ta on edukas ja ilmselt elus. Dalai Lama videot kommenteeris naine järgmiselt: "Tunnen konflikti."

Sergei ütles Hitleri video kohta: "Kolm inimest, kes kaevavad midagi. Kõige rohkem tuleb pähe number kolm." Dalai Lamast rääkis Sergei: "See paistab rohkem meelelahutuse moodi. Joovad või tantsivad seal."

Žürii ei andnud mitte kellelegi punkti.

Mida ennustas Nastja?

Kolmandas voorus andis saatejuht Urmas E. Liiv verd. Žürii liikmed valasid ühte klaasi viiest Liivi verd. Nendes klaasides, kus finalistide meelest verd polnud, pidid nad võtma lonksu.

Kristi pakkus, et saatejuhi veri on pokaalis number neli, Tarmo pakkus aga pokaali number kolm ja Sergei leidis, et veri on klaasis number üks.

Paraku olid ka kõik selgeltnägijate vastused seekord valed. Veri oli pokaalis number viis.

Neljandas voorus pidid osalejad arvama ära, millises nõus kolmeteistkümne hulgas on muld, mis võetud surnuaialt. Ka see ülesanne käis üle jõu.

Enne viimast tulemust selgus eelmise hooaja "Selgeltnägijate tuleproovi" võitja Nastja ennustus - ta pakkus, et võitjaks tuleb Indrek. Paraku langes Indrek välja juba esimeses saates.

Auhinnaraha 100 000 krooni otsustati annetada heategevuseks liikumispuudega lastele.

Hea lugeja! Mida arvad viimasest saatest? Kas ülesanded olid liiga rasked või finalistid lihtsalt šarlatanid?