Eriti oodatud on seekord inimesed, kes pole isegi oma erilisuses veendunud, aga tahaksid ennast ja oma võimeid paremini tundma õppida. Märke sellest, et teiski võivad peituda erilised tajud, on väga erinevaid. Näiteks aimate sageli ette, kes teile kohe helistab. Või olete seletamatul kombel pääsenud kindlast surmast. Või näete unenägusid, mis kipuvad täide minema. Variante on lõputult.

„Ma ütlen ausalt, et ma ei olnud enne saatesse tulemist oma võimetes üldsegi nii kindel. See oli tõesti super võimalus ennast proovile panna,“ lisab ka „Selgeltnägijate tuleproovi” esimese hooaja võitja Nastja. Erinevalt enamikust saate osalejatest ei olnud ega ole Nastja praktiseeriv sensitiiv.

Kõhklejaid julgustab ka saatejuht Urmas Eero Liiv: „Sel hooajal ootame saatesse eriti selliseid inimesi, kelle elus juhtub kummalisi asju, mida nende mõistus tõrgub võib-olla isegi tunnistamast. Loomulikult kahtlustavad paljud, et tegemist on pelgalt kokkusattumiste ja pimeda juhusega. Väga võimalik, et inimeses peitub rohkem kui ta arvatagi oskab. Endas ja oma võimetes kahtlemine on täiesti normaalne, aga just läbi suurte kahtluste selgusid näiteks ka Nastja hämmastavad võimed“.

„Selgeltnägijate tuleproovi“ saab registreeruda emailitsi aadressil tuleproov@kanal2.ee või helistades telefonil 51 99 2296 või kirjutades postiaadressile Selgeltnägijate tuleproov, Kanal 2, Maakri 23a, 10145 Tallinn.

Kanal 2 „Selgeltnägijate tuleproovi” jägis eelmisel hooajal keskmiselt iga saadet 221 000 televaatajat, otsustav finaal tõi aga telerite ette koguni 281 000 inimest.