Alates tänasest saavad kõik perekonnad nädala jooksul registreeruda "Suvereporteri“ eriprojekti. Juba juuni keskel läheb tunnine uudistemagasin otse-eetrisse selle perekonna kodust, kelle toimetus ja televaatajad parimaks hääletavad.

See ei tähenda aga sugugi, et "Suvereporter" kasutab perekonna kodu lihtsalt telestuudiona. Kogu perekond kaasatakse aktiivselt saate tegemisse. Nii võib näiteks peretütrest saada selleks õhtuks Kanal 2 ilmalugeja, perepoeg saab proovida kätt kaameramehena, vanaema valgustajana jne.

Ehkki eriti teretulnud on lastega pered, ei ole registreerumisel perekonna suuruse ja kodu asukoha osas mingeid piiranguid. Elatagu maal või linnas, korteris või eramajas – peaasi, et tegemist on toreda, elurõõmsa ja ühtehoidva perega.  

Registreeruda saab aadressil suvereporter@kanal2.ee või posti teel: Suvereporter, Kanal 2, Maakri 23a, 10145 Tallinn.

Registreerudes tuleks kirjutada võimalikult põhjalikult oma perekonnast ja igast selle liikmest (kaasaarvatud loomad) eraldi. Kindlasti tuleks lisada foto nii perest kui ka kodust. Samuti ootame põhjendust, mille poolest on teie perekond eriti tore ja kodu põnev.

Registreeruda saab tänasest nädal aega.
"Suvereporter“ on Kanal 2 eetris alates esmaspäevast 1. juunist iga päev kell 20.