Lenna ütles, et presidendi kõne jättis hea mulje. „Ma arvan, et ta puudutas nii paljusid erinevaid punkte või valdkondi. See oli väga pikk ja põhjalik ning paljusid asju hõlmav. Aga mulle jäi kõige enam kumama see, et me peame olema julged. Me ei tohiks kartma. Ainult läbi selle saab areng toimuda - inimese, riigina. See oli hea mõte," hindas ta.

Uuele Eesti riigi presidendile seab Lenna ootuseks aususe, südamlikkuse. „Ta peaks olema kahe jalaga maa peal, julge ning kindlameelne. Tore, kui ta oleks ka rahva inimene."

Lenna sõnul on kõige kuumem teema Eestis pagulasteema. „See on palju hirmu tekitav teema. Me ei tohiks karta, aga paratamatult nähes mujal toimuvat, hirm tekib. Peaksime püüdma rohkem keskenduda positiivsusele."

Pille Küngas on Lenna tänavuse ja ka varasemate kleitide autor. „Alustasime haldjalikust, printsessilikumast kleidist. Aga siis tundus, et ei tahaks end korrata ja võiks olla puhas ja lihtne, aga ka nooruslik kleit."

Õppida, mida sellisele sündmusele selga panna, Lenna sõnul väga ei saagi, sest iial ei või teada, mida järgmisel päeval lehed kirjutavad. „Kõige olulisem on, et inimene tunneks end hästi. Kritiseerimine võiks olla olemata. Õnneks ei ole mina ka negatiivse kriitika osaliseks langenud."