„See oli väga inspireeriv. See oli väga Eesti inimesi tõstev. President viitas mulle väga olulisele teemale, et iga inimene on meile väga oluline. Ta kiitis meid, et oleme väga tublid. Inspireeris ka see, et ta rääkis palju julgusest, Eesti valikuvõimalustest ja tulevikust. Kogu see kõne koos kontserdiga moodustas väga hea terviku," kiitis Purga.

Eesti disaini ja loomingu suure austajana kandis presidendi vastuvõtul Heidy Purga Karolin Kuusiku tehtud kleiti. „Ma arvan, et ma andsin talle tõuke nn Jaapani-pärase loomingu viljelemiseks. Kuna meie sõbrasuhe on juba ammune, olen teda aeg-ajalt julgustanud ja tema mind - teinekord mõned disainid on sündinud mõttevahetuslikus koostöös," täpsustas Purga.

Liigsest tähelepanust presidendi vastuvõtul nähtavate kleitide ümber saab Purga ühelt poolt aru, teiselt poolt mõistab ta ka neid, kellele kõrgendatud meedia tähelepanu, millele annab lisa ka tulevate päevade järellainetus, sugugi ei meeldi. „Kellele see ikka meeldib, kui neid arvustatakse. Teisalt leian, et see on üks väheseid sündmusi, kus saab disainerite loomingut näidata,"