Suurim kodumaine lauluvõistlus Eesti Laul jätkab kaheksanda konkursiaasta ettevalmistamist. Finaal toimub 5. märtsil Saku Suurhallis.

Produtsent Mart Normeti sõnul on Eesti Laulu märksõnaks kasvamine. "Kasvame, sest oleme uhked Eesti muusika üle," räägib Normet. "Kes on Nordea Kontserdimajas finaali vaatamas käinud, teab, milline kaasakiskuv ja ootusärev atmosfäär saalis tekib. Nüüd tegutseme selle nimel, et seda tunnet duubeldada!"

2002. aastal toimus Eurovisiooni lauluvõistlus Eestis värskelt valminud Saku Suurhallis. Nüüd leiab seal aset Eesti Laul 2016 finaalkontsert. "Rõõm on tõdeda, et vahepealse 14 aastaga on Eurovisiooni Eesti rahvuslik eelvoor teinud läbi tohutu arengu ning Eesti Laul 2016 finaalkontsert toimub Eesti suurimal siseareenil," ütles Saku Suurhalli tegevjuht Tarmo Hõbe. "Olen kindel, et see on suurepärane hüppelaud Eesti Laulu edasiseks arenguks."

Finaal toimub 5. märtsil, kuid laulude esitamise tähtaeg on 2. november, mis tähendab, et konkursi ettevalmistamine on juba alanud. „Ka Saku Suurhall hingab täna Eesti Laul 2016 finaalkontserdi rütmis, oleme suure sündmuse ootuses,” lisas Hõbe.

Piletid tulevad Piletilevis müügile 10. novembril.

Mart Normeti jaoks tundub uskumatuna, et Eesti Laul saab juba kaheksa aastaseks. "Mul on eriti hea meel selle üle, et meil õnnestus ühele pildile saada kõik Eesti Laulu senised võitjad."

"Nad on kokku saanud ligi pool miljonit televaataja häält," rõõmustab Normet. "Fantastiline, et nii muusikud kui vaatajad usaldavad Eesti Laulu. Hoiame lippu kõrgel!"