Fred Kriegeri, Stig Rästa ning Vallo Kikase poolt loodud ning Jüri Pootsmanni esituses kõlava "Play" võidukoefitsient on 2,00. Sisuliselt tähendab see, et "Eesti otsib superstaari" kuuenda hooaja võitjal on Eurovisiooni lauluvõistlusele jõudmiseks sama palju šansse kui ülejäänud 19 osalejal kokku.

"Siiski pole tegemist niivõrd kindla favoriidiga kui Elina Born ning Stig Rästa möödunud aastal, kelle koefitsient oli nii enne kui pärast poolfinaali selgelt alla kahe," kommenteeris Unibeti Eesti kliendisuhete juht Ergo Maruste. "Tänavune mõnevõrra teravam konkurents esikohale muudab ka lauluvõistluse jälgimise vaatajale põnevamaks ning võib tähendada aktiivsemat rahvahääletust," leidis Maruste.

Unibeti hinnangul on Pootsmanni peamisteks konkurentideks Grete Paia ning Laura, kellele kummagi võitu usutakse tõenäousega kaks seitsme vastu. Omad võimalused on ka Cartoon & Kristel Aaslaiul koefitsiendiga 7,50. Kõikide ülejäänute võiduvõimalused on juba väiksemad kui üks viieteistkümne vastu.

2015. aastal ennustas Unibet õigesti Rootsi triumfi Eurovisiooni finaalis (koefitsient enne finaali 2,35). Eestile prognoositi kas kuuendat või seitsmendat kohta, lõppkohaks kujuneski seitmes. Ainsaks suuremaks möödapanekuks oli favoriitide sekka arvatud Soome punkbändi Pertti Kurikan Nimipäivät väljalangemine poolfinaalis.