Eskiisi esitlenud Eurovisioni lavakujunduse ja show juht Jan Lagermand Lundme sõnas, et suursündmuse toimumiskohas B&W-Hallerne endises laohoones on lavakujunduse põhielemendid juba paigas ning esimesed tehnilised proovid ootavad ees juba sel neljapäeval.

Lisaks väga mitmekülgseid võimalusi pakkuvale põnevale ja nurgelisele teemandikujulisele lavale ootab Eurovisionil ees ka uhkeim valgusetendus, mis Taanis eales ette on võetud: kokku ligi 3000 valgusprožektorit ja 1200 ruutmeetrit LED-ekraane.

Valgus-show meeskonda kuulub 46 inimest, kes suhtlevad kõikide riikide esindajatega, et kogu kontsert üheks maitsekaks kauniks tervikuks kokku seada.

Lisaks valgusele tegeleb suur meeskond ka helilahenduse kallal, mis pole endises laohoones lihtne ülesanne. Siiski lubatakse, et heli saab kindlasti olema parem kui 13 aastat tagasi, mil Eurovisionit viimati Taanis korraldati, vaatamata tänavuse toimumiskoha kehvemale akustikale. Selleks, et summutada suure hoone kajaefekti, läheb kasutusse 60 000 ruutmeetrit Moltoni nimelist musta summutusmaterjali ning madalamate helide ehk peamiselt bassi summutamiseks kasutatakse Taanis leiutatud AqFlex plastikust nn õhupalle.

Pilti lavakujunduse esitlusest saab vaadata Eurovision.tv lehel.