“Sergei puhkab hetkel ja valmistub nagu kõik teisedki artistid oma vastutusrikkaks ülesandeks. Nii tema kui ka mina tahame, et kõik oleks kõrgeimal tasemel ja eile žüriile esinedes oli ta kõigist senisest proovidest kõrgeimal tasemel. Ma väga loodan, et täna esineb Sergei tervele Euroopale vähemalt sama hästi — žürii on igal juhul oma otsuse teinud ja ma loodan, et Eesti oli oma arvamuses objektiivne ja pani meile väärilised punktid," rääkis ta.

Mis õhtul juhtuma hakkab, on Kirkorovi sõnul täielikult televaatajate kätes, aga kuna Eesti on alati Venemaale lahkelt punkte jaganud, loodab ta sama traditsiooni jätkumist. “Eesti oli siiski minu karjääri esimene riik, 30 aastat tagasi astusin esimest korda Linnahalli lavale,” meenutas ta nostalgiliselt. “Nii et kõik need, kes mind mäletavad ja armastavad, hääletavad minu laulu poolt ja kõik, kes Tondiraba jäähallis mu uut kontserti kuulamas käisid, hääletavad samuti minu ja Sergei poolt!” sõnas ta veendunult.

Jüri Pootsmanni kohta arvamust avaldades tõmbas Filipp esmalt korraks hinge ja nentis seejärel diplomaatiliselt, et on Jüri edusamme jälginud sellest hetkest alates, kui ta Eesti Laulult euroareenile võrsus. “Ma jälgisin tähelepanelikult teie lauluvõistlust ja Jüri oli sellest valikust parim. Soovin talle vaid edu. Eesti on tõeline muusikamaa, kust tulevad sellised megastaarid ja minu suured eeskujud nagu Anne Veski, Marju Länik, Jaak Joala, Tõnis Mägi!”