Koit nentis Publikule antud intervjuus, et tööd on olnud palju ja eelpidudele mittejõudmisest on tal äärmiselt kahju. “Me oleks hea meelega tahtnud kusagile minna. Pigem oli probleem selles, et meile mitte ükski koht ei sobinud, kuna mul olid need ajad juba pool aastat tagasi kinni pandud. Jätsin nende kahe nädala jooksul endal kaheksa kontserti ära, et saaks Kiievisse minna. Ma olen praegu kolm-neli päeva järjest stuudios dubleerimas ühte uut animafilmi ja kõik tööd on vaja enne ära lõpetada,” seletas muusik. “Lihtsalt ei olnud võimalik — kas ei sobinud mulle või Laurale või kellelegi. Me küll istusime pikalt ja vaatasime ning mõtlesime, et äkki saame kusagile minna…Sellest oli hästi kahju, aga me tegime igast videotervitusi ja muid asju nii palju, kui me jaksasime.”

Lisaks rabamisele mitmel rindel jõudis Koit vahepeal ka teist korda isaks saada. Eurolaulik ja tema jumestuskunstnikust elukaaslane Kaia Triisa tervitasid 15. aprilli hommikul siia ilma pisipoega, kelle nimeks sai Richard. “Kõik väidavad, et minu nägu. Ma ise ei saa midagi aru,” muigas värske isa. “Väikemehele tegime juba kahepäevasena passi. Ta tuleb meiega Kiievisse kaasa, nii et ega siin mingit asu ei anta — antakse kaks kriitikavaba nädalat ning siis tuleb meiega Eurovisionile ja läheb mölluks kohe.”

Kuidas meie eurotiimil ettevalmistused on sujunud, kuidas võrdleb Eestit 1998. aasta Eurovisionil esindanud Koit toonast lauluvõistlust tänavusega ning kui palju on ta tutvust teinud oma konkurentidega — saad teada videost!