Laura selgitas saates "Ringvaade", et kui teda kutsutakse Jazzliitu esindama, siis valib ta rõivastuse vastavalt sündmusele.

"No üritustele riideid ma valin mitte selle järgi, et ma sooviksin kedagi šokeerida ja hulluks ajada, vaid ikka sellele vastavalt kus ma olen. Kui ma olen ikkagi artist, siis ka ametlikul vastuvõtul nähakse ette, et artist võib minna nii nagu ta ikkagi läheb."

Seni võimsa kostüümidraama esitanud lauljatar mainis, et kui Lordi oleks kutsutud saatkonda, oleks nad kindlasti grimmiga kohale läinud.

Laura mainis ka, et kostüümid ja kleidid ei ole tema jaoks eesmärk omaette. "Tunnen end hästi, kui kannan roosat või punast."

Laura selgitas, et Kristina Viirpalu loodud narmastega ja romantilise tikandiga kleit sobib tema meelest just ideaalselt lauluga "Verona".

Kui muidu käib Laura riides veelgi ekstravagantsemalt, siis Eurovisioonile võttis ta kaasa just romantilisemad riided. "Kui ma oleksin Eurovisioonile üksi tulnud, siis oleksin tõesti ehk kollastes sulgedes ja vilkuvate lampidega."