Heidy Purga, soulmuusika austaja, kollektor ja DJ, MustMesi Soulimelomaanide peo eestvedaja, kirjeldab seekordset sündmust: "Olen olnud alati väga positiivsel tüllatunud, kui Soulimelomaanidel rohkelt erinevat publikut näen. Peol on võimalik näha ja kuulda ühe õhtu jooksul mitmeid erinevaid käsitlusi soulmuusikast. Kõik esinevad djd esitavad seda muusikat enda nurga alt parimal isikupärasel viisil. Mustmesi Soulimelomaanide sari koondab enda alla paar korda aastas kohaliku souliskeene asjaarmastajad, kollektsionäärid, fännid ja djd. Taaskord on kokku kutsutud parimad omas valdkonnas. Usun, et ka seekordne muusika koosmängimise energia saab olema eriline ja positiivne".

MustMesi Soulimelomaanide pidu toimub neljandat korda, esimene kogunemine leidis aset 2014.a augustis Kohvikus Klaus ning F-Hoones Telliskivi Loomelinnakus, teine eelmise aasta veebruaris NO99 Teatrihoones ning viimane septembris Telliskivi Punases saalis.

5. märtsi MustMesi Soulimelomaanid peol No99 teatrihoone kahes saalis mängivad muusikat: Heidy Purga, Liisi Voolaid, Robert Linna, Peeter Ehala, Critikal, Mihkel Sirelpuu, San Antonio, Martin Laksperg, Roma Pi ja Kersten Kõrge.

Uksed: 23:00
Pilet: 10 euri

Rohkem infot saab SIIT.