Arvamused läksid lahku. “Kui sellest “annetusest” läheb pool produtsendile, siis ma väga ei tahaks osaleda,” põrutas üks vanem härrasmees eriti konkreetselt. Enamus küsitletutest ei oleks rahvapoolse annetuste kogumisel nõus maksma mitte sentigi. Öeldi lausa, et see konkreetne kleit Elinale ei sobigi.

Kuid leidus ka neid, kes oleks nõus annetama väiksemaid summasid: 5, 10, 15 ja suisa 50 eurot.

Lisaks uuris Publik, kas selle summa peaks kinni maksma siiski Eesti Vabariik, või peaks rahvas ise tegema korjanduse ning oma esindajat Eurovisionil aitama. Vastused läksid täpselt pooleks — esimene pool vastajatest arvas, et kuna Elina esindab eesti riiki, siis on see riigi kohustus maksta 65 000 eurot lavašõu õnnestumiseks.

Teine pool aga arvas, et summa on liiga suur ning kui rahvas tahab seda lavasõud saata Eurovisionile, siis leidku see raha enda taskust. “Me ei saa seda lugeda ametliku ja esindusliku üritusega,” sõnas küsimustele vastanud noormees ja lisas: “Keda Eurovision huvitab, võivad sellesse panustada, aga ma ei arva, et riik peaks maksumaksja kulul kellegi kleiti kinni maksma kui see just presidendiproua kleit pole.”