Möödunud kuul ilmusid meedias mitmed artiklid, mis käsitlesid Elina Nechayeva ja ärimees David Pärnametsa suhet, kõige enam poleemikat tekitas Kroonikas ilmunud lugu, kus psühholoog Atali Stahlman andis Elina ja Davidi suhtele väga negatviise hinnangu. Elina sõnas Publikule, et sellised asjad teevad teda väga kurvaks ja ilmunud lugudes on tõtt vähe.

"Sellel lool on väga oluline sõnum - üksteist hoolida, armastada ja olla toeks, see on kõige olulisem. Ma loodan, et meedia mind ka armastab ja toetab ja ei levita igasuguseid imelikke asju, muidu see teeb mul meele väga kurvaks," tõdes naine.

"Loomulikult teeb see kõik kurvaks, eriti siis, kui tõtt on seal väga vähe. Aga ma arvan, et see teeb tugevaks. Loodan, et mind ümbritsevates inimestes ikka valitseb armastus ja headus. Tõde ja headus võidab alati, mis seal ikka," lisas ta.

"La Forza" oli pikka aega favoriit, kuid hiljuti lükkas meie loo troonilt Iisreali artisti Netta võistluslugu "Toy", Elina on oma suurima konkurendi lugu kuulanud ja temale see laul meeldib.

"See on väga põnev ja teistmoodi lugu, mis on hea sõnumiga. Vaatame, kuidas läheb, see favoriitide asi on ülepingutatud. Ma ei taha, et mind peetaks favoriidiks, ma tahan lihtsalt oma tööd võimalikult hästi teha.

Terve aprilli veedab Elina USA-s, kuid sinna ei lähe ta niisama puhkama, vaid jätkab "La Forza" viimistlemist maailmakuulsate juhendajate käe all. "Vaatame, kuidas nemad oskavad seda lugu vokaalses mõttes veel paremaks teha. Ma arvan, et kõik läheb hästi, ma ei laula esimest aastat, oskan hoida oma häält õigeks ajaks," kinnitas Elina, et muretsemiseks pole põhjust.

Vaata lähemalt videost!