Mees, kes väljaande Independent andmetel on räppar ja aktivist Dr A.C, rebis blondilt briti kaunitarilt mikrofoni, jättes ta paarikümneks sekundiks nõutult käsi laiutama. Ühtlasi hüüdis lavaletrügija mikrofoni “Kõigi Inglise meedia natside nimel, me nõuame vabadust!”

Turvateenistus nabis ulaka sissetungija otsemaid kinni ja andis ta politseile üle. Samal ajal mängis Suurbritannia võistluslaul aga segamatult edasi, otsekui poleks midagi juhtunud — eesmärgiks oligi paljastada ja naeruvääristada asjaolu, et Eurovisionil artistid otse ei laula.

SuRie oli äärmiselt tubli ja toibus intsidendist kiirelt, jätkates esinemist kohe, kui talle uus mikrofon ulatati. Laulu lõppedes olid naise silmad muidugi pisarais rikutud etteaste pärast, ent esinemise kordamist ta oma delegatsiooniga siiski ei soovinud.

Sotsiaalmeedia reaktsioonid jagunevad kahte leeri — pooled toetavad SuRie vaprust etteastet jätkata ning uut esinemist mitte nõuda, teised mõistavad hukka teda ja kõiki teisigi artiste, kes muusika taktis suud maigutavad.