Bengtsson osales Rootsi superstaarisaates aastal 2008 ning tuleb tunnistada, et ei meenutanud praegust iseennast ka mitte lähemal vaatlemisel. Kahtlemata on aastad talle helded olnud, sest kummalisest emo-seguse stiiliga kummalisest noorukist on võrsunud ajakirjade esikaante vääriline meesiludus. Küll aga oli juba esimestel prooviesinemistel aru saada, et annet on noormehele enam kui küll antud.

Vaata, millisena laulja jõudis saates üles astuda, enne kui ta vahetult enne üks-ühele finaali kolmandana saatest välja langes!

Veidi ehk isegi meie oma Kristjan Valdise moodi?

Edasi läks noormehel õnneks juba vähe väärikamalt:

Kusjuures, mees osales Melodifestivalenil ka eelmisel aastal, jõudes ka finaali, ent lõpetades viiendana:

Eks staarisaates tehtud esimesed piinlikuvõitu esinemiskatsetused ja nende hilisem meenutamine ole lõiv, mida saatest võrsuvad staarid peavad oma edu eest maksma. Nii on meil võimalus Publiku lugejatele ka boonust pakkuda – nimelt osales rootslaste superstaarisaates kolm aastat enne Robinit ka eestlaste poolt palavalt armastatud Eurovisioni võidumees Måns Zelmerlöw. Meenuta, milline häbelik poiss see noor jumal enne kuulsaks saamist oli (ja kui piinlikke asju saates tegema pidi):