Proove jälgis kullipilgul ka briti väljaanne Metro, kel jagus kiidusõnu Bulgaariale, Rumeeniale, Iisraelile, Austraaliale, Iirimaale ja Eestile! Eesti on eurofännide üks suuri lemmikuid ning Metro sõnul olid Koit Toome ja Laura Põldvere eile teinud väga tugeva etteaste. Numbri läbivateks toonideks on must ja valge ning britid võrdlevad seda 2015. aastal nähtud Stig Rästa ja Elina Borni omaga.

Sellest hoolimata on "Veronale" pääs finaali peaaegu garanteeritud ja brittide sõnul võiks neid 13. mail näha ka kümne parima seas. "Koit ja Laura serveerivad meile retropopi, milles on Erasure'i hõngu. Eesti numbreid ilmestavad tihti kõrged noodid ja harmooniad ning tegemist on täisliku eurofännide lemmikuga," kirjutab Metro. Välismaalastel ei jäänud märkamata ka Laura imeline couture kleit, mille tagumisele küljele on tikitud Estonia. Väljaanne nendib, et see väike vimpka võib kasulikuks tulla, sest Laura kleit on märkimisväärselt sarnane Maltat esindava Claudia Faniello omaga.

Teise poolfinaali kindlateks soosikuteks on brittide hinnangul aga Bulgaaria ja Rumeenia. Kristian Kostov esitab oma lugu "Beautiful Mess" väga küpselt ning raske on uskuda, et eurolaulik on vaid 17-aastane. Kristianile on toetust avaldanud ka kunagine Eurovisioni võitja Dima Bilan ja paistab, et Bulgaaria on pakkumas kõva konkurentsi juba kuid võistluse kindla favoriidi staatuses püsinud Itaaliale. Bulgaaria kannul on Rumeeniast pärit Ilinca ja Alex Florea, kelle joodeltamise ja räppimise kõrval mürtsuvad konfette tulistavad kahurid.

Väljaande hinnangul pole mingit šanssi finaali pääseda aga Serbial, Ungaril, Leedul ja Šveitsil. Teise poolfinaali kõige veidram number olla Horvaatiat esindajal. Nimelt kõlavad Jacques Houdeki loos "My Friend" kahte erinevat tüüpi vokaalid ning kummagi eest paistab vastutavat Jacques ise.