“Põhikleit milles ma esinema hakkan tuleb väga huvitav. See ei ole lihtsalt kaunis kleit, vaid ta katab kogu lava,” sõnas Julia Samoilova. Selline lause meenutab meile omakorda loomulikult Polina Gagarinat. Ka temagi kandis pea kogu lava katvat valget kleiti, millele oli projitseeritud kujundid ja tulukesed.

Julia lavasõu lavastaja on Aleksei Golubev. Sama mees on lavastanud ka Polina Gagarinat, Dima Bilani, Alsoud ja Valeriat. Lisaks on mees teinud üle 300 muusikavideo paljudele tuntud Venemaa lauljatele ja lauljannadele.

Nüüd on Eurovisioni fännid mures — kas tõesti napsab Venemaa lauljanna Julia Samoilova kodumaa lauljatarilt Elina Netšajevalt ja Eesti delegatsioonilt lavasõu idee? Igaljuhul, kui Julia lubas, et tema kleit on osa lavast, siis ehk muutub ta mäeks, nagu ta muutus mäeks oma muusikavideos? Spekuleeritakse, et lauljatar on platvormil, mis tõuseb kõrgustesse, muutes kleidi mäeks.

Kui Wiwibloggs Venemaa lauljatarilt küsis, et mida siis ometi tähendab see mäeks muutumise sümbol vastas lauljanna, et ei tea sellele isegi vastust.

Julia Samoilova on esimese astme invaliid ning lapsepõlvest pidanud liikuma ratastooliga. Samoilovale sai saatuslikuks lastehalvatuse vastu tehtud vaktsineerimine, mis läks valesti. Teistel andmetel olevat invaliidistumise põhjus peitunud geenides. Eurovisionile Venemaad esindama läheb lauljanna teist korda.

Hiljuti lahvatas Venemaal skandaal, et lauljanna ei oskagi laulda. Vaata videot - mida arvad sina?