Kivirähk lohutab Makedoonia näitsiku taustal: "Kui pole häid laule saata, saatke vähemalt ilusaid tüdrukuid!" See neiu tema hinnangul ses kategoorias kvalifitseerus.

Malta laul Juurele ja Kivirähule eriti ei istunud. "Ilus see laul ei ole," hindas Kivirähk. Juur torkas, et üldiselt esineb Malta kõrgel
tasemel, ent siin silma ei torka.

Juur ja Kivirähk lõõpisid joodeldamis-laulu kohta, et vähemasti on Ukrainal sest kasu - laval olnud suurtükk jääb vast Ukraina armeele. Juur: "Ma ei saanud aru, kas näen tütarlast. Näidati teda, aga siis läks kaamera klouni peale. Benny Hilli puhul oli sama probleem. Tal olid kenad tüdrukud, aga näidati paksu Hilli."

Kivirähk: "Laul on kole, aga vähemasti saab Holland järgmisel aastal ka esineda. Kui nad just Venemaa kombel sõdima ei hakka."

Kivirähk vaadates saatejuhte ja osalisi: "Varem oli ikka homopidu, nüüd on muutunud hipsteripeoks."

Kivirähk Ungarist: "Siuke arstist võiks esineda laatadel. Ühtlasi teha rammuetteasteid, istuda näiteks kõrvitsaid laiaks."

Juur: "Esimesed seitse laulu on hoopis teistsugused kui varasemate Eurovisionite lood. Laadaromantika, kummalised paksud naised ja tursked habemega mehed."

Iiri noormehe vanuse üle aasisid ka Juur ning Kivirähk. Juur: "Tema käib küll Koit Toome lapsega mängimas ja võtab sülle." Kivirähk: "Koidu laps on vaimselt juba üle temast."

Juur San Marino duost: "Jälle sädelev riie. Tahaks osta küll, aga kust - ei tea." Laulu kvaliteedini Juur ja Kivirähk oma vestluses ei jõudnudki. Ega ilmselt polnudki palju öelda...

Juur Horvaatia solistist: "Võiks tulla puänt, et tema sisse mahub mitu inimest. See oli ikka pöörane!" Kivirähk: "See oli rohkem ikka laadanali. Tema võiks Eestisse esinema kutsuda, saaks terve meeskoori ühes isikus."

Juur Norra elektropopist: "Mannetu number!" Kivirähk: "Mulle küll meeldis, kust küll sellise keevitaja maski saaks? Tundus väga innovaatiline."

Juur meenutas, et omal ajal esindas Šveitsi ju Vanilla Ninja (aastal 2004): "Näete, mis põntsu pani bändi lahkuminek Šveitsi muusikakultuurile. Peavad oma jõududega hakkama saama!" Juur ja Kivirähk leidsid, et kintsu ju neiu näitas, aga enamat väärtust lool polnud.

Kivirähk tõi välja, et nii nagu nägi välja Valgevene duo, võinuks välja näha Stigi ja Elina esinemine, kui nad ka hoogsamad olnuks. Juur lõõpis, et paadi lavale toomise puhul unustati üks asi ära: "Ikka päästevest selga!"

Kivirähk Bulgaariast: "Häälemurret pole olnud, habe pole kasvama hakanud. Küll aga võiks ta mängida tolle teise poisiga (Iirimaa - toim)." Juur: "Ilmselt hiljem tormab tagaruumi ja joob limonaadi."

Kivirähk viitas Leedu värvivalikule: "Leedu Oudekki Loone... Pani punase kleidi selga, torkas ora läbi pea ja tormas lavale."

Juur Eesti etteastest: "Raskema töö tegi ära Laura, tantsusamm Koidul ei tule hästi välja. Põhiliselt Koit seisis, Laura laulis." Juur ja Kivirähk kiitsid, et häbi Koit ja Laura Eestile ei teinud. Arvestades nende sarkasmi taset oli taoline hinnang ilmselt hea märk.