Oleksandri ja Volodõmõri kanda on õhtujuhtide roll ning koos tervitatakse kolmel õhtul rahvusvahelist telepublikut, vahendab Eurovision.tv. Nemad tutvustavad ka etteasteid, juhivad rahvast läbi sõu ning õhtu lõpus jääb nende õlule ka kõige tähtsam ülesanne — teha teatavaks tulemused. Timur hoiab pilku peal aga green room’il, kus artistid pärast oma etteasteid aega veedavad ja tulemusi ootavad.

Oleksandr Skitško kogus Ukrainlaste seas tuntust läbi erineate ülimenukate telesaadete juhtimise. Tema karjäär meelelahutusmaailmas algas juba 15-aastaselt ning Oleksandr pääses ka Ukraina talendisaate finaali, kus ta miljonite ukrainlaste südamed oma paroodianumbriga vallutas.

Ka Volodõmõr Ostaptšuk on mitmeid teleprojekte juhtinud. Lisaks on ta professionaalne dubleerija ning oma hääle on ta kinkinud näiteks Hansule Ukraina versioonis multifilmist “Lumekuninganna ja igavene talv”.

Timur Mirošnõtsenko on terve oma elu olnud suur Eurovisioni fänn — ta on loendamatul arvul kordadel juhtinud Ukraina eelvoore ja mõlemat Junior Eurovisioni lauluvõistlust, mis aastastel 2009 ja 2013 Kiievis on toimunud. Timur on televisioonis töötatud ligi 12 aastat ning sel ajal kaasa löönud umbes 30 erinevas Eurovisioniga seotud projektis.